Prima en snelle service

Met enige regelmaat bestel ik bij dit bedrijf spullen. Altijd snel geleverd. En bij vragen ook correct geholpen.

Goede prijs, snelle levering

Pakje was er eerder dan de track en trace ;-)

Werkt prima

Beste prijs, snelle levering en prima werking.

Super goed en snel

Snelle en korreltje levering volgens afspraak

Super snelle levering. Perfect.

Super snelle levering. Perfect.

Slechte service kapot product.

Tot op vandaag geen amdwoord op mijn vraag. Produft werkt niet naar behoren. Word steeds beloofd een oplossing te bieden en hoor maar niks. Dagen achter elkaar gebeld maar word aan het lijntje gehouden. Product in de prullenbak gegooid en bij ander bedrijf besteld.

Jullie leveren niet.

2 februari besteld nog steeds niks in huis. Wel al betaald. Na mail welrespons maar geen follow up of status terug gekoppeld gekregen.

Vlotte Levering en de goedkoopste! Toppie!!

Vlotte Levering en de goedkoopste… Toppie!!!

Dramatisch

Over de € 100 betaald nooit iets geleverd. Na telefonisch contact met een medewerker zou er contact worden opgenomen met Pist Nl. Helaas zes werkdagen verder nog geen bericht van post nl nog van leverancier. Morgen nog maar een keer contact opnemen. Op naar het volgende excuus. Ben benieuwd

Op tijd geleverd

Eenvoudig te bestellen, op tijd geleverd

Snelle service en levering zoals aangegeven op de website. Top.

Snelle levering en goede service.

PERFECT

Snelle en correcte levering

Vriendelijk en duidelijk.

Ik heb het apparaat zelf opgehaald, vriendelijke en snelle service. Ik ben echt blij met het plug en play osmose apparaat!

Geweldige service

Als je bestellen doet dan word het direct verwerkt en als er een storing voordoet dan komt er in je bestelling een briefje bij met de welgemeende excuses. Maar ondanks dat is er een snelle levering en ben ik zeer tevreden. Bestel de volgende keer gewoon weer bij jullie.

Zeer tevreden met de snelle levering

Voordelige prijs, goed product

verassend snelle levering , top

internet gezocht op ontkalker en reiningings tabletten zo bij waterfilter expert uitgekomen , super en snel

Snel geleverd.

Altijd netjes gekregen wat besteld is.

Fantastische customer service!!

Ik had onderdelen besteld maar achteraf met de verkeerde postcode. Ik ben daarna zeer goed geholpen door de customer service die direct dezelfde bestelling nogmaals naar mij gezonden waardoor deze artikelen mooi op tijd aankwamen. Ook hebben ze zelf de retour geregeld van de artikelen waar ik een verkeerde postcode voor gebruikt had (en die dus nooit goed aan zouden komen. Top service. Nogmaals bedankt

Zeer snelle service, op zondag!!

Bij het aansluiten van het waterfilter stuitte ik op een probleem. Via WhatsApp vraag gesteld en ik kreeg, nota bene op zondag, snel het passend antwoord! Echt super!

Keurig volgens afspraak

Netjes geleverd volgens de afspraken en keurig binnen de termijn !!

Op 27 jan. bestelling geplaatst, 2x nagebeld, inmiddels 8 febr. en nog steeds niets ontvangen!

Zie eerder ingevulde reden

Prima, doet wat ik verwacht, geen problemen.

Prima, doet wat ik verwacht, geen problemen.

Pakket is niet gesorteerd, slechte adequate oplossingen aangeboden

Mijn pakket was na 3 dagen nog steeds niet door post nl ontvangen. Men is niet bereid een nieuwe zending te maken en na bijna een week nog in afwachting van de refund. Ondertussen ruim een week verder en weet nog niet wat de status van het pakket of de refund is.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem