makkelijk besteld en snel geleverd

nieuwe filter voor onze koelkast besteld, goed product doet wat je er van verwacht

Heel blij mee.

Heel netjes geleverd. De volgende dag in huis maar geen bericht wanneer ze geleverd werden toevallig waren we thuis.

Kwaliteit en prijs

Goede ervaringen bij 'n waterfilterexpert, snelle levering en een goede prijs

Niets ontvangen

Beste . De bestelling heb ik nog niet mogen ontvangen en stel me daar wel vragen bij? Mvg Peter cools 0486698453

Snelle levering.

Goede kwaliteit.

Goed verzorgd

Alles goed verlopen en af gewerkt

Tevreden

Filter past perfect - snelle levering - zeer tevreden.

Zoeken, eenvoudig, bestellen betalen snel geregeld en super snel geregeld

Snelle levering zoals vermeld.

Makkelijk besteld, snel e-mail bevestiging bestelling. Alleen geen track en trace, post nl stond ineens voor de deur een dag later.

Snelle levering in veel te grote pakketjes.

Rubberen ringetjes voor m'n espressomachine gekocht. Had in een envelop gepast, maar werd in een doosje gebracht en de nalevering ook.

In plaats van het dure origineel een advies voor een goedkoper alternatief, top. Verder de volgende dag geleverd. Kortom perfect!

Service trekt op niks!!!!!!

Wat problemen gehad met levering, maar goed opgelost door firma. Bedankt

Gewoon goed

Ok gewoon goed

Snel geleverd zeer tevreden

Redelijk

Lijkt mij een eenvoudige opdracht. 5 waterfilters besteld krijgen en toch maar 4 leveren. Foutje wel snel en soepel hersteld.

Ondanks fout in adressering van mijn kant alsnog goed oogelost

Ondanks het feit dat ik een fout in de adressering heb gemaakt, is het pakketje zonder problemen een tweede keer naar het juiste adres gestuurd. Prima service, niets op aan te merken. Bedankt.

Supersnel!

Zeer snelle levering!

Vlugge levering.

Snelle levering.

zo hoort het ook ..

Hadden afzuigkapfilters besteld deze werden de volgende sag bezorgd. Helaas waren ze beschadigd wij hebben contact opgenomen en ze zouden nieuwe opsturen. Dat is ook gebeurd.

snelle service

Bestelde producten werden snel geleverd

Goede service en fijne prijs kwaliteit verhouding

Prima ervaring

Hogeweide 10