TOP !

Besteld en de volgende dag in huis. Precies wat we zochten en voor een goede prijs.

zeer snelle levering

Alles verliep zeer vlot! Heb de nieuwe filters nog niet gebruikt, maar het zal ok zijn!

Snel en op tijd gelevers.

Prima levering, snel.

Was een klein onderdeel dat er snel was.

goed en snel geleverd

De levering was snel.

Eén woord : Prima!

Gemakkelijk besteld en betaald , snelle levering Goedkopere en evenwaardige filters door huismerk. Bestel al jaren , zeer tevreden!

Snelle levering heel goed bevallen.

Zou het iedereen aanbevelen.

Snelle levering van betaalbare koolstoffilters

Betaalbare koolstoffilters, snel in huis en gratis verzending. Niets op aan te merken.

tevreden maar

niet tevreden over de levering door post NL Gaan waarschijnlijk niet meer bestellen als het terug geleverd wordt door post NL

veel te grote verpakking voor piepkleine ringetjes die in een envelop zouden passen

Pakketje bezorgd tegen ruim 5 euro bezorgkosten door pakketbezorger. Zakje van 5 ringetjes wat in een envelop zou passen werd bezorgd in een doosje van 15 bij 15 bij 15 centimeter. Waanzinnig in een tijd waar grondstoffen steeds duurder worden en we moeten verduurzamen.

Spullen waren weer snel geleverd

Duurde lang voordat ik het kreeg

Donderdag besteld, volgende dinsdag nog nixs ontvangen. Heb gebeld en het is de volgende dag gekomen.

Passend product en snel geleverd

Huismerk koolstoffilter gekocht. Sinds kort in gebruik: afwachten hoe het bevalt. De prijs is in ieder geval zeer concurrerend. Scheelt bijna de helft met het originele product.

geen probleem alles naar wens

Alles goedverlopen

Goed verzorgd, zeer tevreden.

Prima kwaliteit en snelle levering

Na wat e-mails met foto de juiste filter geadviseerd gekregen. Levering was snel. Installatie was eenvoudig. Ik zal zeker nogmaals een filter bestellen in de toekomst

Komt alles na wat beloofd wordt

Advies correct Levering correct

Prima ervaring

Een Miele Warmtepompdroger filter gekocht. Website makkelijk te navigeren. Mogelijkheid om huismerk te kopen maar ik ben toch voor Miele filter gegaan. In de artikelomschrijving kon je zien of de filter daadwerkelijk geschikt was voor de droger. De levering kwam op de voorgestelde dag.

Goede ervaring

Goede informatie, snelle reactie en goede opvolging

Goede service en snelle verzending!!!

Topservice

Snel en accuraat geleverde bestelling!

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem