Een betere zakelijke partner bestaat niet

Doe een bestelling bij deze organisatie en zij komen hun afspraken na. Daarbij zijn ze, volgens mij, de goedkoopste. Dus zoek niet verder en bestel bij WaterfilterExpert.nl Zelf kocht ik de waterfilters voor mijn Jura elders, maar liep nog wel eens tegen problemen aan wat betreft de afspraken. Denk hierbij aan levertermijnen en verzendkosten. Daarnaast waren ze duurder dan WaterfilterExpert. Uit eindelijk hier terecht gekomen.

Snel geleverd en betaalbare kwaliteit

Snel geleverd en betaalbare kwaliteit

super snel geregeld en goed verpakt.

Duidelijke site, snel geregeld en goed verpakt. 100 punten

Incomplete levering is normaal!?

Het filter werd geleverd zonder de noodzakelijke strip voor de afdichting. Hierover heb ik gereclameerd, maar men vindt dit normaal. In de afgelopen jaren al diverse van deze filters bij andere leveranciers gekocht. Altijd zat de strip er bij!!! Hier koop ik dus geen filter meer.

Waterfilters besteld, die kwamen al sne” binnen.

Na telefonisch uitleg gekregen te hebben product besteld volgende dag ontvangen . En het werkt uitstekend

Goed product

Snelle levering en goed product..

Super service en snelle levering

Snel geleverd, goede prijs

Voldoet aan de verwachtingen

Goed, redelijk vertrouwenwekkend.

Bij merkloze artikelen is het altijd afwachten wat je krijgt. Het is een gok, en je wordt altijd verleid om iets meer te bestellen om die rottige bezorgkosten een beetje te spreiden, Je gaat op de websitetekst en -presentatie af. Het blijft een gevoel. Die reviews zeggen meestal maar heel weinig. Of men oordeelt te snel en is niet kritisch of pleegt geen zelfreflectie. Mijn proef loopt en ik heb er drie gekocht, het duurt dus nog even, tot nog toe ben ik wel tevreden. Even kijken hoelang ze goed blijven (weet niet of de machine dat echt meet of alleen telt hoeveel koppen koffie je hebt gezet.

Niet geaccepteerd door Floww

Helaas is onze Floww-garantie vervallen door deze filter te gebruiken. Dat kan een duur grapje worden.

Zijn van hun woord

Vlotte, correcte en verzorgde levering

Supergoed

De perfecte filter gekregen. De site is perfect en de omschrijvingen zijn heel duidelijk.

uitstekend

Goed ,snel geleverd goede prijs

Prima zakendoen!

Al meerdere keren spullen besteld bij WaterfilterExpert. Goeie producten tegen scherpe prijzen. Altijd goed verpakt en snel geleverd. Kortom: prima zakendoen met dit bedrijf.

Fantasties.

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Snelle ondersteuning en advies.

Op zoek naar een koorslotfilter voor mijn afzuigkap kon ik deze nergens vinden. Via de klantenservice van waterfilterexpert kwam al snel een voorstel met bovendien een alternatief van eigen merk. Binnen de kortste keren kreeg ik deze thuis en deze paste precies. Alles werkt naar behoren.

Positief

Hoewel het originele filter voor onze jacuzzi niet te vinden was, hebben wij een passend alternatief kunnen vinden

Vandaag besteld, dag daarna geleverd top

Prima product

Goed product prijs verhouding prima

**********

Origineel filter besteld voor mijn afzuigkap. Ontving een filter welke waarschijnlijk niet origineel was en daarom niet geplaatst kon worden. Na veel bewijs te hebben geleverd, mocht ik het product retourneren. Wacht nu al vier weken op mijn geld. Telefonisch niet bereikbaar. Op mail wordt meestal niet gereageerd.

Uitstekende service

Product werd keurig verpakt geleverd volgens afspraak

Enkel tevredenheid

Hetzelfde product, als in fysieke winkel,doch supersnelle levering.

Geweldige service, direct en duidelijk

Duidelijke site, goede omschrijving artikelen. Directe levering.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem