good system

good filters

Van begin tot levering prima geregeld

Makkelijk te bestellen, goede prijs, snelle en keurige levering.

slecht

Had 2 filters besteld - 1 om onmiddellijk te plaatsen en 1 voor binnen 6 maanden. Helaas de eerste filter lekte aan één uiteinde . Verschillende keren slangetje terug afgesneden en opnieuw geplaatst . Zonder resultaat. Dan maar de 2 de filter genomen - was onmiddellijk OK . Lijkt me dus dat er wel degelijk iets fout was met de eerste filter

Past perfect, en snel geleverd

Perfecte snelle levering! Veel dank!

Perfecte snelle levering! Veel dank!

geweldig

De waterfilters zijn in 1 woord geweldig, ze doen zeker niet onder voor de filters van de koffiemachine fabrikant

TOPSERVICE.....!!!!!

Supersnelle levering en lage prijzen tov de originele filters/ reinigingsattributen......gewoonweg TOP......!!!!

Snelle en correcte levering

Bla bla

Goede service.

Snelle en correcte levering.

Overzichtelijke site, snelle levering, goede communicatie!

Overzichtelijke site, snelle levering, goede communicatie!

Tevreden

Goede dienstverlening, duidelijke website

prima geregeld, snelle en correcte verzending

besteld en binnen twee dagen in huis

Snel via duidelijke website

Ik bestelde een Brita C50 Purity filter en een losse kop erbij. Die was er snel

Snelle levering en ruime keuze aan goederen

Altijd correct

Perfect!

Goede, kwalitatieve producten aan een zeer scherpe prijs...en snel geleverd!

Service zeer behulpzaam. Snel contact. De zending kwam ook snel aan

Verstrooide werknemers

2 filters besteld, maar 1 geleverd. Daarna na melding werd wel direct een extra opgestuurd.

prima en op tijd geleverd.

prima en op tijd geleverd.

Duidelijke infp op website. Snelle levering. Ook bijgevoegde instructie was in orde. Bestel volgende keer weer.

Goede producten, altijd snel geleverd

Goede service. Geen klachten.

**********

Zeer slecht bedrijf verkopen imitatie filters die niet op je afzuigkap passen Na maanden bellen mailen en foto’s doorsturen eindelijk mijn geld terug Maar moest eerst mijn review verwijderen anders kreeg ik mijn geld niet terug alleen kan ik naar mijn €7.50 retour kosten fluiten terwijl het product niet goed was Ze doen zich voor als een groot bedrijf maar bestaat uit 1 persoon genaamd Pim Ik raad dit bedrijf af omdat ze onbetrouwbaar zijn niet kopen zou ik zeggen

Goed bedrijf , goed geholpen

Website duidelijk, betalen via website gemakkelijk, glazen zelf opgehaald, vriendelijke mensen.

Vlot op te zoeken on line en snelle levering

Bij het on line aanvragen verloopt alles volgens wens en men wordt steeds op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling van de bestelling.

Goed geholpen

Pakje was zoek en werd netjes nieuwe verstuurd

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem