Goede medewerking

De bestelde filters zijn enkele millimeters kleiner. En konden niet klem gezet worden. Des gevraagd werd geadviseerd de klemmetjes open te buigen. En? Het werkte. Ook werd aangeboden de filters van een alternatief merk te vervangen voor de originele. Een vriendelijk aanbid dat ik heb afgeslagen omdat het bijbuigen van de klemmetjes werkte.

Kan niet beter

Na de bestelling volgende dag al in huis. Kan niet sneller, maar zo snel ook niet nodig.

Filterstangen voor waterfilter

alles prima, snelle levering, goed verpakt ♥

Snel besteld, snel geleverd

Er liep wat fout bij de betaling maar even later kreeg ik een mailtje met een link en kon het verder netjes afhandelen. Voor de rest niks aan te merken. Mijn jaarlijkse bestelling verloopt vlot en wordt snel en correct geleverd.

Snelle levering en goed verpakt.

Moet het product nog gaan gebruiken maar dat zal wel goedkomen.

Snelle correcte service en levering.

Voor herhaling vatbaar.

Keurige en snelle levering

Snelle service/bezorging

Systeem is zeer eenvoudig te installeren.

Geld van verkeerde bestelling netjes terug gekregen

Ik had voor mijn nieuwe huis een navulling voor de filter in mijn afzuigkap besteld, maar na ontvangst bleek dat ik een regenererende versie van de filter had wat ik vooraf niet wist. Na contact heb ik netjes mijn geld terug gekregen (met aftrek van de verzendkosten, wat ik billijk vind, ik had tenslotte het verkeerde artikel besteld)

Ben misleid bij de aankoop van het product.

Ik heb vetfilters besteld voor mijn ATAG circulatie kap. Eerst voor 12.50 euro. Kort geleden waren ze ÷/- 10 euro duurder. Ik heb daar over gebeld. Als uitleg hoorde ik dat de duurdere van ATAG is en de goedkopere jullie huismerk. Dit staat NIET DUIDELIJK op de website. Dat is jammer. Ik ben verder wel te vreden over het filter.

niet oke

ik heb koolstoffilters besteld met het goede modelnummer, maar men weet niet waar ik het over heb. Foto's gestuurd en alsnog niet gekregen wat ik vroeg. Helaas

Dat jullie snel werken

Kan niets schrijven hebben mij de verkeerde gestuurd ben aan het wachten op een nieuwe

Dat ze de verkeerde hebben gestuurd hoop gauw een nieuwe te krijgen.

Prima !!!

Goede productinformatie met prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Makkelijke website, snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht en het was ook snel in huis. Top

alles vlotjes verlopen

wel spijtig dat de verminderingsbon niet meer geldig was! ik bestel nl de filter al als ik de andere vervang, zodat die klaar ligt, en dan is de bon vervallen. dit is maar 1 minpuntje☺️

Zie onder

Duidelijke website, scherpe prijs en snelle levering.

Ervaring goed

Prima filterd

Snelle levering fijn de mails die ze sturen Handelen snel je bestelling af

Keurig afspraken nagekomen

zoals het moet

niets aan te merken

Netjes ontvangen volgens aangegeven

Netjes ontvangen volgens aangegeven

Top. Snel geleverd en goed ingepakt

Top geregeld.

Zeer snelle levering

De ene dag besteld, de volgende dag thuis. Erg fijn en goede filters.

Snel en goed.

Paar x dingen besteld nu. Altijd snel en goed.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem