Slechte levering

Ik schat dat het totaal niet let jullie heeft te maken maar levering is echt slecht. Totaal geen melding dat pakket is toegekomen, geen briefje id bus.. niets! Pas bij nakijken waar de bestelling bleef gemerkt dat ze al een week in een afhaalpunt lag.

Op tijd geleverd, zoals beloofd, redelijke prijs

Prima filtertje

zeer slechte filters

Koop liever de originele Filter die de fabriekant adviseert .In 6 mnd tijd 2 filters moeten vervangen van hun eigenmerk. Mijn koelkast is splinter nieuw dus daar aan lag het niet. De stank uit de filters is enorm en zeer schadelijk voor gezondheid . De filter deeltjes zie ook in t drinkwater die eruit kwam.

Prima product

aan een prima prijs

Waterfilter?

Heb geen waterfilter bestelt maar iets voor afzuigkap

Goed product en snelle service

Goed product en snelle service

Zeer goede service

Bij uitpakken koolstoffilter breekt er een plastic bevestiging af. Na telefonisch contact en foto’s mailen met klantenservice volgende dag nieuw filter ontvangen.

Snelle levering, nette prijs en prima product

Snelle levering, nette prijs en prima product

Snellere levering als vooraf aangegeven. Mooie kleine verpakking en dus geen overbodige extra (loze) ruimte in de verpakking.

top

duidelijk welk ik nodig had, snelle verwerking en snelle levering

Snelle levering perfect!!!

Zeer snelle levering

Graag had ik meer info gewenst over de volgorde, welke eerst moet worden geïnstalleerd aan toevoer

ER was een verkeerd artikel gestuurd

ER was een verkeerd artikel gestuurd

Fijnr website, snelle levering

Past goed in bora classic

Heb eerst gebeld om te vragen welke filter ik nodig had. En daarna meteen besteld en de dag daarna had ik ze al binnen. Super service en snel geleverd

Inorde

voldoende

product en verpakking waren deels open/gescheurd door vervoer. passende oplossing aangeboden.

Goed,snel en goedkoop !!

Artikel was er de volgende dag,was goed verpakt en goedkoop !!

Slecht

Wel verkopen maar filters NEEN

Geweldig, zo besteld en de volgende dag in huis.

De juiste keuze snel gemaakt, in het mandje gevoegd en besteld. Volgende dag geleverd zoals beloofd. Zeer tevreden, zoals mijn voorgaande bestellingen.

Heel goed.

Zeer deskundig en snel geholpen. De bestelling was goed verpakt en is op tijd aangekomen. Fantastisch. Bedankt. Kan dit zeker aanbevelen.

Tevreden

Prima en snel geleverd

Betreft terugbetaling service, zeer ontevreden

Ik had per ongeluk verkeerde filters besteld dus netjes retour verzonden. Maar het terug krijgen van het geld heeft zo n 6 weken geduurd . Na 2 weken een paar contact gehad te hebben en geen geld nog ontvangen had ik een cijfer 5 gegeven. Kreeg ik via de mail te horen dat ik eerst mn beoordelingscijfer naar een 10 moest veranderen,en dan werd het grld sbel overgemaakt. En idd na dit uiteindelijk veranderd te hebben mn geld eindelijk ontvangen. Maar het voelde wel als chantage vind ik. Jammer Heb uiteindelijk mn goede filters besteld en snel binnen en dat was netjes.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem