Prima ervaring.

Veel keus en een uitermate snelle levering. Prima dus.

Verkeerde filters besteld. Omruilen geen probleem,. Prima oplossing

Prima webshop

Koop hier al jaren waterfilters voor mijn Samsung koelkast, het huismerk is prima . Ze hebben een groot assortiment tegen scherpe prijzen . Een aanrader

Snel ,vakundig en ok.

Wederom waterfilters besteld, prima proces en aflevering.

Correcte en snelle levering

De verzending gebeurt vlot

Goede kwaliteit, snelle service!

perfect

geholpen door een mevrouw ze wist zeer snel wat wij moesten hebben en zeer snel ontvangen!! vr groet jan nijmeijer

zeer goed

gaat lang mee

prima bedrijf

snel en goed

Top bedrijf met mega goede service

We hadden filters besteld afzuigkap en supersnel geleverd. Helaas ivm opknappen huis en verhuizen wilden we deze pas na 3maanden plaatsen en hadden verkeerde besteld. Na 1 telefoontje werd het correcte bestelnummer gezocht en mochten we de verkeerde retour sturen en kregen we goede opgestuurd. Perfect alsnog bedankt.

Zeer positief

Snel en correcte levering

Goede kwaliteit en service.

Goede kwaliteit producten en vlotte service en levering .

Vlotte levering.goede kommunikatie !

Goede kommunikatie en vlotte levering !

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

Ik heb twee koolstoffilters voor onze BORA kookplaat besteld. Had voorheen de originele besteld, maar deze waren meer dan de helft goedkoper (scheelde meer dan €70), dus leek me de moeite waard te proberen. De filters werden de dag erna geleverd en ze passen perfect. Hij doet zijn werk voor wat betreft geurtjes en zo. Kan alleen nog niet beoordelen of ze ook zo lang meegaan als de originelen.

nvt

snelle levering en duidelijke omschrijving product

snelle service

Prima service en stuk goedkoper

Via www.koffiefilter.nl onderdeel van www.waterfilter.nl een ontkalker 500ml en milkcleaner en een waterfilter besteld voor mijn Dlonghi espresso app Maestosa. Alvorens eerst contact gehad ivm die producten ook voor deze espresso app. gebruikt kan worden ivm deze espresso app er niet tussen zag staan. Netjes te woord gestaan contact gehad. Bestelling gedaan. Volgende dag was het er al. Stuk goedkoper dan bv zou bestellen, die producten bij Dlonghi zelf of elders.

Snel gevonden en snel geleverd

Voor het stoffilter van onze condensdroger het typenummer ingetoetst en zo gevonden

Bestelling keurig en snel afgeleverd

Snel besteld en keurig afgeleverd . Goede service.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem