Zoals het hoort

Zeer snelle levering. Goederen voldoen aan alle wensen

Vriendelijk behulpzaam

Krijg alleen nog een factuur van de filters die al betaald zijn.

Snelle en correcte levering

Website bezocht en gevonden wat we moesten hebben. Zeer snelle en correcte levering thuis gekregen. Beveel deze website zeker aan.

Binnen 24 uur afgeleverd, zoals beloofd.

Zeer snelle levering

Prima niks op aan te merken

Fijne ervaring

Waardeloos!!!!!!!!!!

1 December 2021 koolstoffilter besteld het is vandaag 13 December en ik heb ze nog steeds niet binnen. ze zeggen dat ze op voorraad zijn! Maar toen ik belde met de mededeling dat ze niet geleverd waren moest ik een mailtje sturen. Dat heb ik gedaan, maar nog steeds niets gehoord!! Waardeloos bedrijf!! Ze nemen hier de klachten niet serieus. Ik ga de koop ongedaan maken en mijn geld terug vragen!

Snelle levering en goede prijs

Ik koop hier jaarlijks voor filters afzuigkap

Bestelling correct afgeleverd en op tijd.

Zo gezegd!

Snelle en prima service !!

Prima en snelle service

zeer goed

ik had een verkeerde filter bestelt, na gezocht bij fabrikant, nummer door ge geven binnen 24 uur de goede. En geen bij betaling

snel geleverd

Jammer dat er gebruik gemaakt is van een veel te grote doos: spulletjes hadden zonder door de brievenbus gekund.

Snel geleverd en correct behandeld

Snelle levering, correcte prijs

Goed product.

Snelle afhandeling van de bestelling en levering. Product voldoet aan de verwachting. Prima.

ik ben blij

ik ben heel blij me

Alles vlot en perfect

Helemaal goed!

Helemaal goed!

Scherp in de prijs en snel afgeleverd

Moeiteloos bestellen en de volgende dag in huis. Prima!

Moeiteloos bestellen en de volgende dag in huis. Prima!

Filter past dus niet terwijl dit wel zou moeten volgens de informatie op de site.

Wat een top service bij waterfilterexpert.nl. Een bedrijf dat doet wat hij zegt, ik kan het zeker aanraden hier te bestellen. snelle service.

Goede kwaliteit snel geleverd

We zijn heel tevreden met de bestelde kraan, snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Supersnel en niet te duur.

Binnen 20 uur in huis.

Zeer snel bediend .

Goede kwaliteit tegen goede prijs. Een aanrader.

Zeer snelle levering

Hogeweide 10