Perfecte en snelle levering

Ik bestel reeds verschillende jaren bij WaterfilterExpert en altijd is de levering snel en correct.

Besteld en 's anderendaags vroeger geleverd dan voorzien.

van bestelling tot levering in orde

prima geleverd

veel keuze op de website.

juist product tijdig ontvangen. Maar waarom steken ze 2 kleine snelkoppelingen (8x8) in een grote doos.

Snel en tiptop

heb nog steeds niets ontvangen

mijn filter is zoek...... zou binnen de 2 dagen geleverd worden.. zijn nu een week verder en het pakket is zoek...

Snelle levering, goed product

Correcte en vlotte levering

Correcte en vlotte levering

Snelle levering.

Snel en kwalitatief

Na een bestelling altijd een snelle en kwalitatieve goede levering

Goeie filters voor top prijs

Dit zijn goeie koolstoffilters voor de afzuigkap voor een top prijs

Bestel al jaren mijn waterfilters via jullie en het verloopt elke keer opnieuw super vlot! 10/10

Goed service

Alles in orde. Onberispelijk in levering. Goede prijs

Snel, super service

product geleverd volgens afspraak

mijn product die ik besteld heb kwam ruim op tijd binnen. klasse ik zal zeker nog meer gaan bestellen.

Topaankoop, past perfect

Uitstekende kwaliteit, zeer snel geleverd

Ontving een bestelling van een ander. WaterfilterExpert moest dat product eerst terug hebben.

Wat waterfilters besteld en ontving een paar dagen later een tweetal filters voor een Bora. Duidelijk een geval van de verkeerde adressticker op het pakket geplakt. Kan gebeuren, geen probleem. Wat ik wel een probleem vind, is dat Waterfilterexpert eerst de verkeerd verstuurde producten moest hebben terugontvangen, voordat zij de juiste artikelen naar mij zouden versturen. Daardoor moest ik langer wachten en bovendien voel ik me als klant niet vertrouwd door Waterfilterexpert. Hierover gemaild, maar helaas geen inhoudelijke reactie ontvangen, slechts een herhaling van wat al eerder was gemaild.

Gewoon prima

Gewoon prima!

Mijn bestelling is goed uitgevoerd.

Als iemand me vraagt waar ik het artikel heb gekocht, dan zal ik zeker jullie bedrijf zeker doorgeven. Ik maak geen reclame.

topservice

Snelle levering, wat ik verwacht heeft ook gekregen

Snel en correct !

Prima levering en service

Prima service bij levering.

Goed van prijs en op tijd geleverd

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem