gewoon goed

besteld en snel geleverd

Vlotte bestelling, vlotte levering.

Niks negatief te vermelden.

Past perfect

Super professioneel

Snelle service, erg vriendelijk. Ik ben er zeer tevreden.

Slecht

Ik kocht een ringsleutel voor onze waterfilters te vervangen. Deze zou passen op alle 2delige systemen zoals vermeld. Na ontvangs past deze totaal niet, en vroeg ik voor een kosteloze retour, aangezien dit hun fout is. Maar dat werdt geweigerd.. volgens de website past dit enkel op eigen systeem, en geen andere.. Op den duur krijg je gewoon geen antwoord meer, triest!

merkloze wasemkapfilters ontvangen

besteld aeg acc918 ontvangen dozen zijn merkloos. nergens vermelding dat dit inderdaad aeg/erna acc918 filters zijn. filters lijken op een origineel, maar of ze passen, moet nog worden afgewacht. voelt niet goed. begeleidende pakbon geprint met half lege cartridge.

Snelle en corecte service van jullie

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Heel snel geleverd

Uitstekende service snel geleverd

Goede service en kwaliteit

hoe goed kan het zijn

filter voor afzuigkap besteld. circa 50% goedkoper dan bij andere aanbieders.Zeer snel geleverd. Top,

alles goed ontvangen en vlug.

Snelle levering, goede verpakking, prijs-kwaliteit verhouding uitstekend

Top en snel geleverd!!

Ruime keuze en prima overzichtelijke site.

Pro

Serieus, het product was zeer goed verpakt

Voordelig

Na zoeken op internet kwam ik bij jullie terecht, goedkoper dan de rest en ook nog eens een snelle levering

Is goed

Bestelling is snel geleverd .

Alles in een keer top geregeld.

Van bestellen tot afleveren alles top.

Snel geleverd, makkelijk via aftershave pay te betalen.

Uitstekende service

Ik vind het fijn dat ik een aanbod van een huismerk kreeg die veel goedkoper was. De Levering was inderdaad op de beloofde datum ! . Proficiat

rapport qualité-prix, livraison rapide

matériel conforme à la description. rapport qualité-prix, livraison rapide

WaterfilterExpert prima, vervoerder postnl niet ok

De bezorger is aan de deur geweest (gezien door de buren) maar heeft niet aangebeld. Ik ben een dag later naar het afhaalpunt gegaan om pijn pakje af te halen. Met PostNL enkel slechte ervaringen

Probleem opgelost!

Goede afmetingen en kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem