Snel

Topkwaliteit en snel geleverd bovendien goedkoop

Topkwaliteit, snel geleverd en goedkoopste

Snelle levering en goede prijs

Standaard bedrijf waar ik bij bestel

bof!!!

Nous avons commander des 6x2 filtres aux environs du 25 octobre 20201. Quelques jours après nous avons reçu2x2 filtres. Nous avons écrit pour le signaler et savoir si nous allions recevoir les filtres manquants ou être remboursés. On nous a répondu le 1/11/2021 que les filtres manquants nous seraient livrés. Depuis nous attendons des nouvelles de votre part soit: la livraison ou un mail expliquant le délai de livraison. C'est pour cette raison que nous donnons cette note et que pour l'instant, on ne vous recommanderait pas.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle en accurate levering

Snelle en accurate levering, goede verpakking en product.

volgende dag geleverd, zeer tevreden.

snel geleverd

Snelle levering & kwaliteit

Zeer tevreden!

Snelle levering en juiste prijs

Prima bedrijf. Snel geleverd voor een scherpe prijs. Duidelijke website.

100%

snel !

Goed geholpen , snel geleverd.

Geen negatieve opmerkingen.

CORRECTE EN SNEL

CORRECT EN SNEL

Goed product

Snelle levering. Waterfilter werkt goed, goede prijs.

Gewéldig

Aardige man die onze aquapeak kwam installeren. Alles werkt gelijk perfect en elke dag genieten Wij van ons zuivere water! Mensen die bij ons komen proeven gelijk het verschil!

perfect

Alles perfect Flink geholpen met juiste link voor bestelling

Mijn bestelling was gemakkelijk door te geven ook de betaling en de levering was dik in orde , proficiat

Tevreden

Perfecte montage.

Zeer professionele montage/plaatsing van afzuigkap, super!

Goede en snelle levering

Zij komen na wat ze zeggen. Vandaag besteld is morgen in huis. Perfect!

De verzending is oké

Het product valt echt tegen, het oude originele filter was veel beter, deze die ik gekregen heb doet weinig dienst en weegt ook niets, de originele is ook veel zwaarder zit denk ik meer koolstof in ( dus had ik beter een originele kunnen bestellen ). Is wel duurder maar werkte goed. Dus teleurgesteld weg gegooid geld. Mvg Tonnie

Goede service, goed advies

De filter die ik altijd had was niet meer leverbaar maar was vervangen door deze! Meteen de dag erna bezorgd. Heel fijn.

Veel keus.

Snel goed, levering en communicatie.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem