Snel, juist en vriendelijk aan de telefoon

Vlotte uitlevering van onze bestelling. Helaas niet de juiste filter, heb dit telefonisch gemeld en vervolgens op verzoek dat ook per mail bevestigd. Wacht nu op reactie.

Uitstekend.

Waarom uitstekend??? Had in het verleden iets minder goede ervaringen gehad, maar deze x was het uitstekend, zowel voor het bestellen als de levering, ik was zeer blij verrast.

Overzichtelijk en duidelijke site

Als je de juiste nrs. weet is het artikel snel gevonden en wijst de weg van zelf

Eerlijke prijen en correcte levering

Snelle levering oke prijs

beetje jammer maar helaas

Ondanks keuze om het op donderdag te leveren is het even zo goed op woensdag geleverd, als ik niet thuis was, met de vervelende consequentie dat het bij mij buren, waar ik niet goed mee omga, is afgeleverd. Wel hebben ze zich daarvoor geëxcuseerd. En het product is verder OK.

Snelle bezorging en goed verpakt.

Zie bovenstaande. Ik heb de filters nog niet gebruikt.

Makkelijk via de site te bestellen en te betalen. Je krijgt een bevestigings mail en de volgende dag in huis.

experience mauvaise

J'attends toujours que l'on m'envoie deux cartouches atc supersterasyl 2 pieces. J'en avais commandé 6. Je n'en ai recu que 4 . J'attends toujours les deux autres.Cela fait un mois.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel geleverd en huismerk filters goed en goedkoop

Huismerk filters en huismerk schoonmaaktabletten besteld. Ik ontving de originele krups tabletten, vermoedelijk omdat de huismerk variant niet op voorraad was. Helemaal top, want de prijs van de huismerk tabletten is ongeveer de helft van de originele. Ook goede ervaringen met de huismerk waterfilters die ook zo'n twee keer goedkoper zijn dan de originele. Zondag besteld en dinsdag geleverd.

Commandé et livré en moins de 24 heures

Je connais la société pour avoir commandé déjà plusieurs articles à différentes reprises. A chaque fois, livraison très rapide et conforme à la commande.

Correcte en zeer snelle afhandeling van de bestelling

Zeer goede behandeling en uitvoering van de bestelling. Ook voorstelling van een variante bij het zoeken naar de juiste filter valt in de smaak

Snelle service.

Zaterdag besteld, maandag in huis. Prima service.

Snelle levering de volgende dag gelijk in huis.

Goed product. Goede site. Snelle levering

Betrouwbaar, snel en goed

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima en snelle levering

Zeer snel geleverd

Vlug en perfect geholpen.

Ik wist niet precies wat ik moest hebben, ff gebeld en had snel de bestelling snel klaar en andere dag al in huis. Ideaal.

Het kost veel moeite passend advies te geven

We hadden wat passend advies nodig met specifieke filters. Herhaaldelijk om gevraagd een passend en compleet aanbod te doen maar dit werd met veel gemakzucht afgewimpeld. Uiteindelijk zelf het aansluitmateriaal maar elders vandaan gesprokkeld.

Snel en goed

Simpel en snel gekozen, erg snel ontvangen. Top

Prima en snelle levering

De ene dag besteld en de volgende dag binnen. Daar houd ik van, snelle levering.

Groot aanbod, maar helaas niet meer voor “echte” Amerikaanse koelkasten (Amerikaans/Engelse maatvoering). Ik heb de wateraansluiting van mijn Amana nog niet voor elkaar gekregen.

Snelle levering, goed product. Alleen prijzig qua verzendkosten

Very happy with the product and your service

thank you for making water filters affordable

Gewoon perfect

uitstekende service voor een uitstekende prijs