Goed, goedkoop en snel!

Prima ervaring met dit bedrijf!

levering volgens afspraak en snel.

Ruime keuze, snelle service, snelle levering

top levering goed product

prima produten

Deze keer helaas minder goed

4 dezelfde afzuigkapfilters besteld. Ontvangen 3 dezelfde en 1 afwijkend. Foto's opgestuurd en kreeg zeer snel antwoord dat het afwijkend model de nieuwe vervanger was. Echter de pasvorm is anders en de uitsparingen zitten op de verkeerde plaats. Na wederom melden werd er zeer snel een nieuw exemplaar opgestuurd maar, wederom de verkeerde. Ik laat het er nu maar bij en haal elders het orginele filter die nog gewoon in productie blijkt te zijn

Slechte klantenservice

Product besteld, past niet of verkeerd geleverd maar de zogenaamde expert wil het niet zomaar terug nemen. Moet eerst maar ergens anders bestellen om vervolgens te kijken of het daadwerkelijk aan hun ligt of aan mij. Vervolgens wordt er niet meer gereageerd als ik aangeef dat ik het product graag wil retourneren.

Prima webshop

Heel vriendelijke en behulpzame telefonische ondersteuning. Alles wat je nodig hebt op voorraad.

Normaal tevreden

Ik had gevraagd om op een latere dag te leveren, maar nee!!

ik heb geen problrmen gehad, gewoon goed

nooit problemen gehad, vind ze goed

Goed product

Super doet het goed zeer te vreden

Prima en snelle levering

Goed product en levering volgens afspraak

Echt niets op aan te merken

Snelle en correcte levering

Snel en correct geleverd

Besteld en volgende dag keurig verpakt geleverd. Top !!!!

Prima zaak

Alles was prima en snel geleverd

Geholpen met zoeken vervangend filter. En toen besteld en snel geleverd. Nogmaals bedankt

Het is natuurlijk heel makkelijk, internet en bestellen en ik had ze vlot binnen

snelle levering en nu afwachten hoe de filters het doen

nvt

nvt

Snelle levering, voordelige prijzen

Snelle levering en een gunstige prijs

Bestelling was de volgende dag al binnen. Helemaal naar wens

Prima vlotte service.

Niets meer toe te voegen. Bovenstaande is duidelijk.

toppie

zeer tevreden