Duidelijk. Snel geleverd. Vriendelijk

Duidelijk. Klant vriendelijk. Snelle levering

prijs kwaliteit perfect

perfecte producten en levering

goede prijzen, snelle levering

Ik heb voor deze site gekozen omdat deze de beste prijs had voor het filter waarnaar ik op zoek was. De levering was snel en het artikel was zoals verwacht uit de beschrijving.

Goed en goedkoop

Wéér hier filters en zuiveringstabletten gekocht omdat die precies zijn welke mijn espressomachine nodig heeft en dat voor de laagste prijs. Wel in bulk gekocht wegens bulkvoordeel, maar wij hebben de ruimte om voorraad op te slaan.

Makkelijk bestellen en snelle bezorging!

Prima bedrijf, absoluut aan te raden door een groot aanbod en snelle bezorging.

Goed geregeld.

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging, keurig verpakt.

Nog geen ide

Besteld en een week later de bestelling nog niet ontvangen, n'a een mail de reaktie gekregen dat het product op was en moest binnen komen, het zou deze week geleverd moeten worden maar tot heden nog niets ontvangen Men zou 2 x gebeld hebben, maar vreemde nummers neem ik niet op! Indien men dan toch belt en men neemt niet op kan men best een boodschap inspreken zo horen we via de mail box wat er is NU dus afwachtend of de levering zal plaats vinden Aangezien er vermeld stond volgende dag levering is dit niet positief met als gevolg heb ik de bestelde producten elders moeten aankopen door laat of ondertussen nog niet geleverd product! Ondertussen nog steeds geen track and tracé ontvangen dus ik vermoed dat het nog niet opgestuurd is

Goedkoop en snelle levering

Faultless

Always -- no nonsense, simple effective communicatio via email -- quick service and delivery

Verkeerde levertijden

Levertijden op de website kloppen niet.. Alles zogenaamd op voorraad. Dan bestellen en betalen en dan oppeens 3 weken levertijd met een slap excuus.

Prima geholpen

Na het plaatsen van een bestelling, wilde ik later nog 2 O ringetjes toevoegen. Volgens de web site kon dat alleen als de bestelling nog niet afgehandeld was. Mijn bestelling was nog niet afgehandeld en dus zouden de o ringetjes er makkelijk aan toegevoegd kunnen worden. Het gaat om 10 gram en scheelt mij bijna 5 euro verzendkosten. Toch maar even gebeld. De levering van mijn bestelling was even op "hold" gezet, om de ringetjes eraan toe te kunnen voegen. Ik moest wachten tot ik een rekening kreeg en na betaling hiervan zou alles opgestuurd worden. Het duurde vrij lang voor ik de rekening kreeg. Meteen betaald en gemeld dat ik betaald heb. De volgende dag werden alleen de ringetjes in een dos bezorgd. Ik moest zoeken naar de de ringetjes.... Maar ze zaten er in. Toen de volgende dag mijn overige spullen niet geleverd waren, toch maar gemaild. Sorry, sorry, sorry, was een misverstand en de spullen zouden direct verstuurd worden. Dat was inderdaad het geval. Al met al ruimte voor verbetering maar zeer bereidwillige mensen om een klant echt te helpen. Alle vertrouwen erin dat elke bestelling uiteindelijk goed komt

Snel en goed

Snelle levering en een lage prijs. Toppertje

Super filter, weer besteld

Fouten maken mag, als je ze maar in tempo hersteld.

Mijn nitraat filter patronen werkten niet naar mijn zin, dus in de telefoon geklommen. Email gestuurd met foto's en probleem wordt onderkend en de zelfde dat krijg ik mijn complete bestelling thuis gestuurd. TOP

Prima product voor normale prijs

Prima product voor normale prijs

Altijd op voorraad en binnen een dag geleverd.

betrouwbare levering

goede vervangers

Goed en snel

Goed en snel

correcte levering binnen beloofde tijd

Eenvoudig bestellen, goeie prijs en snelle levering.

Ik vond het product door googlen, eenvoudig te bestellen, het was een goeie prijs en de levering was snel. Ik ben zeer tevreden.

Prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht tegen een prima prijs en de volgende dag in huis

perfect !

Zoals altijd steeds in orde!

Zeer OK

Correct en snel

Goede service, perfect, één tevreden klant.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem