Is goed

Betere communicatie betreft het is verzonden of wij gaan ermee aan de slag en melden nu kun je het pakket volgen, komt allemaal te laat

Product werd snel en correct geleverd

Goed product, goeie prijs, snel geleverd.

1e maal

Helemaal goed en snel

Prima en snelle levering. Helaas had ik verkeerde soort besteld, kan meteen zien hoe omruilen gaat.

Bestellen en versturen ging vlot, alleen was het van iemand anders

Ik heb koolstoffilter voor onze afzuigkap besteld. De order werd netjes afgehandeld tot ik het pakketje ontving, een water filterset? Op de pakbon zag ik dat het. Oor iemand anders was, op de verpakking stond wel het juiste adres. Ik heb meteen een foto van beide gemaakt en dit opgestuurd naar de klantenservice in de verwachting dat e.a. Snel opgelost zou worden. Helaas, we zijn nu 4 dagen verder en geen enkel bericht ontvangen. Dan maar bellen en mijn ongenoegen uitspreken, helaas in het weekend geen klantenservice. Komende week ben ik niet thuis, hoe gaan we dat nu weer oplossen? Ik hoop dat dit eenmalig is misgegaan?

Goed werk!

Ik plaatste mijn bestelling en ik schrok er wel een beetje van de de dag nadien zelfs voor de middag mijn pakketje al werd aangeboden... Dat was dus snel, het pakketje was netjes verpakt met de reeds betaalde factuur. Goed werk dus!

snelle mooie service

snelle mooie service

oke

Mijn bestelling is op de afgesproken tijd geleverd en was helemaal in orde

Livraison rapide

goed en vlug geleverd

goed en vlug geleverd

Ik belde welke filter ik nodig had. Ik kreeg een linkje toegemaild volgende dag in huis. Top toch

volgens afspraak geleverd

Mooie waterfilter

Verkeerde gebruiksaanwijzing.

Mooi product

Bij jullie betaal ik de helft dan waar ik mijn koelkast gekocht heb.(één kopen twee betalen)

Communicatie over levering kan iets beter, verder prima

Bij mijn bestelling kreeg ik wel een betaalbevestiging, maar ik heb geen enkel bericht gezien over de levering. "op eens" stond de post voor de deur met een pakket. Verkoper zou er m.i. goed aan doen om i.i.g. iets aan verwachtingsmanagement te doen betreft de levering.

Vlotte afhandeling

Grote keuze, steeds in voorraad, snelle levering

Snelle en correcte levering

Betrouwbaar en goede produkten

top geregeld

waterfilters voor brita en waterfilters voor koffiezet apparaat philips snel geleverd

Snelle levering en goedkoper dan bij de leverancier! Toppie!!

Zeer tevreden over de brita filters

Ik heb nu voor de 2e keer filters voor mijn brita waterkan besteld. ik ben zeer tevreden, snelle levering en originele filters, en betaalbaar.

Zeer tevreden!

Snel, volledig, betrouwbaar, veel voor weinig geld!

Goeie en vlugge levering

Makkelijkere bestellen en de volgende dag al geleverd. Super. Bedankt.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem