Uitstekend. Supersnel. Niets op aan te merken.

Uiterst positief

Negatieve ervaringen

Ik wordt niet geholpen, van het kastje naar de muur gestuurd.

Superservice

Goede prijzen en snelle levering. Goede producten

tevreden

Ik koop en adviseer jullie altijd ook aan mijn bewoners van Kroonpark 10 te Arnhem.

Gewoon goed

Goede kwaliteit filters aan een mooie prijs.

vlot en scherp geprijsd

Veel aanbod. Keuze tussen huismerk en fabrieksmerk. Vlotte levering.

Goede prijs snelle levering

door de prijs heb ik hier besteld en dit ging allemaal vlot en soepel. Wel zou ik graag zien dat de mail die omtrent het pakket vanaf versturen tot en met levering verminderd worden, dit wordt ook mede door post.nl DHL enz veroorzaakt. Is ook niet speciaal voor deze webwinkel maar is overal het geval

Prima gedaan!

Levering van afzuigfilter was 100%.

Snelle, correcte levering

Vlug besteld en vlug geleverd!

Snelle reactie en bezorging

Snelle reactie en bezorging

Schande bedrijf

MENSEN NIETT BESTELLEN DIT BEDRIJF IS EEN SCHADE VOOR WOORDEN IK HEB OP 24–01-2021 om 23:30 een bestelljng geplaatst het zou binnen 3 dagen bezorgd worden na 2 weken nog steeds niets ontvangen heb ik gebeld met het bedrijf en heb doorgeven dat het te lang duurt en de bestelling wil annuleren en me geld binne. 4 dagen terug zou krijgen we zijn nu 5 maanden verder ik stuur zr álle bewijzen maar nog steeds geen rooie cent gezien en de klantenservice maar zeggen dat ze niets voor me kunnen doen Gelukkig is me advocaat er nu bezig mee

Goed aftersale

Had vraag mbt installatie. Goed en juist geholpen

het werkt prima om te bestellen en nog beter de heel snelle levering.

het was voor de eerste keer dat ik een filter bij u heb besteld, er volgen er zeker meer

Goede en snelle bezorging

Snel en correct

Altijd snel en correct geleverd

Kan beter

Op zich mooie site en snelle service alleen beetje jammer dat wanneer een bestelling niet is wat je zocht je toch verzendkosten moet betalen als je retour stuurt terwijl je bij bestellen ook al verzendkosten moet betalen. Kunnen beter een voorbeeld nemen aan de meeste andere webshops die wel gratis verzenden en retourneren…gemiste kans.

Super uitstekend

Gewoon weer doen

Snelle levering.

De prijs vind ik redelijk. De levering is snel.

snelle levering van Maxtra waterfilters. Ik ben tevreden!

Goede en snelle service!!!

Snel en voordelig

Voor onze Philips koffie automaat smeerolie gevonden. Top.

Uitstekend.

Duidelijke info op de website. Heldere communicatie. Korte levertijd. Correcte prijzen.

Goede produkt

Prima bedrijf, bestelling geplaatst en volgende dag keurig in huis!

Snelle service, keurig en snel bestelling afgeleverd.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem