Zeer snelle levering

Betrouwbare website met gunstige prijzen en supersnelle levering!

prima,tout court

Snelle levering,duidelijke website,communicatie top. Al met al een bedrijf dat ik aanbeveel bij vrienden. Ook zal ik hier terug komen voor als ik iets nodig heb.

Ik word goed geholpen

Onze waterfilter moet nieuwe filters via de mail hebben ze mij wegwijs gemaakt wat ik t beste kon doen met de hoofdfilter van mijn apparaat. Mijn man gaat t van de week allemaal erin maken hopelijk is alles goed. Maar tot zover heel tevreden

Verkeerd product ontvangen, is wel netjes gecorrigeerd

De geleverde spullen waren helaas de verkeerde maat. Ik moest een mail sturen met een foto van de verkeerd geleverde spullen. Daarna hoorde ik helaas niets meer. Na 3 dagen zelf weer gebeld, er werd mij gevraagd om de mail nogmaals te sturen omdat ze te weinig mensen hadden ivm ziekte en vakanties. Nogmaals mijn mail gestuurd, nu werd wel adequaat een bericht gestuurd dat de juiste spullen geleverd zouden worden. Deze zijn binnengekomen met een retourlabel voor de verkeerde spullen. Toch nog netjes opgelost.

Vandaag besteld morgen geleverd zoals beloofd

Prima reactie na leveringsprobleem

Na enkele dagen het bestelde nog niet ontvangen. mail gestuurd. Direct reactie en direct werd het opnieuw verstuurd. Volgende dag binnen. En niet duur.

ontijzering werkt niet

filter gekocht om grondwater te ontijzeren en was beloofd dat minstens 3 mg zou uitgehaald worden. dit werkt niet! er zit nog steeds evenveel ijzer in en getest met verschillende testers

prima bedrijf

snelle service

Deze shop moet je mijden als de pest

Ik heb op 23 juni 2021 een bestelling geplaatst bij OsmoseExpert.nl (behorend tot WaterfilterExpert) en ook onmiddellijk betaald via PayPal. Op 28 juni 2021 kreeg ik per email de track & trace code van de verzending via PostNL. Op 29 juni 2021 kreeg ik via email de factuur toegestuurd en op de website staat vermeld dat de bestelling voltooid is. Op 1 juli 2021 heb ik een email gestuurd naar OsmoseExpert.nl met de vraag waar mijn bestelling bleef. Zij hebben zich geëxcuseerd en gingen alles uitzoeken. Tot op vandaag 6 juli 2021 heb ik niets ontvangen en de op de tracking info van PostNL staat enkel "Bezorgtijd nog onbekend. Pakket is nog niet door PostNL ontvangen". Het probleem ligt niet bij PostNL, want ik heb ondertussen een pakket van Body & Fit 3 dagen na de online-aankoop ontvangen. Gelukkig kan ik via PayPal mijn geld terugvorderen. Maar het tijdverlies door deze prutsers zit mij zeer hoog.

Uitstekende kwaliteit/prijs

Perfect product, goede prijs, snelle levering en gaan vervoerskosten

Netjes in prijs en een snelle levering

Kon juiste artikel meteen vinden op de site en binnen 10 dagen na het bestellen.ontvangen

Eerste keer besteld

Eeste keer besteld gedaan snelle levering. Zéér tevreden over deze WaterfilterExpert.

Prima - fijn dat de universele luchtfilters passen 1.d. Whirlpool koelkast!

Prima - fijn dat de universele luchtfilters passen i.d. Whirlpool koelkast!

Efficiënt om te bestellen, snel geleverd

Uitgebreid assortiment, efficiënt bestelproces, snelle levering

Grote keuze best koop

Andere dag al in huis

Besteld en de andere dag al in huis Top

Prima service !!

Gemakkelijk bestelproces, snelle levering,

vlotte levering

vlotte en correcte levering,

De enige filters die echt werkt bij al de chloor die in ons water is toevoegd, 10 sterren ! vanuit België

Goed product snelle levering

Prima levering en produkt