Altijd Goed, Altijd Snel, Altijd Mooi Prijs

Zie titel.

Prima snelle afhandeling, alleen de verpakking was volledig kapot en met plakband aan elkaar geplakt, Lag denk ik aan het vervoer, maar zag er niet uit. Ook de dozen waar de filters in zaten waren gescheurd en stuk. Ik heb hierover ook al gebeld en hoop dat de filters nog heel zijn.

Super snel.

Makkelijk en snel. Toppie

Goede producten voor een betaalbare prijs.

Snel en goed verpakt geleverd.

Snel en goed

Bestellen betalen ontvangen

Top producten met een snelle levering redelijke prijzen en al het is mis gaat oplossen zonder gezeur in een woord prima

Goed geregeld

Was iets fout gegaan met de bestelling. Werd heel goed op gereageerd en kosteloos een vervangend product ontvangen, dat noem ik goede service.

De laagste prijs Snel geleverd Ik ga zeker terug opnieuw bestellen

Zeer slechte service

Ruim 2 weken geleden 2 filters besteld voor mijn jacuzzi. Volgende dag een mail van post nl. Met track en trace. 4 dagen later een mail van waterfilterfilter expert dat ze wegens overweldigend succes in back order staan. Inmiddels weer een week verder en geen filter (meestal volgende dag geleverd)whaha Geen filter en geen updates van de waterfilter expert. Zeer zeer slecht

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en correcte behandeling

pas contente

Je n'ai pas reçu la totalité de ma commande. Il manque les filtres pour un montant de 57 euro

De afzuigkap filters werden keurig verpakt heel snel geleverd. Ook de prijs was niet duur. Dit was de 2de keer dat ik een bestelling deed en zal zeker in de toekomst blijven bestellen bij dit bedrijf.

Een goede en nette aflevering van m'n bestelling!!

zie boven.

Zeer goede ervaring. Geen minpunten.

Geen service na aankoop

Heb een 2 ijzerfilter voor grondwater aangekocht. Hierbij zat geen enkele handleiding. Heb deze volgens de aanduidingen aangesloten, de waterpomp viel uit. Heb een mail gestuurd om dit probleem uit te leggen. Heb de dag nadien een mail terug ontvangen, met de vraag een goto door te mailen. Heb dit dezelfde dag doorgestuurd, met enkele bijkomende veagen. Na 5 dagen rappel gestuurd, nog steeds geen antwoord

Keurige supersnelle levering!

Levering was vlot en op tijd .

Chapeau voor de Waterfilter Expert .

Goed, snel en betrouwbaar

Heb alleen zelf niet goed opgelet, onderhoudspakket voor Philips Saeco met de verkeerde waterfilters die niet passen. Waarom gebruikt Philips geen standaard waterfilters?

snel en goed

snel geleverd voor een normale prijs

Fijne website

Makelijk en snel in huis

Perfecte filter.

Snelle en correcte levering.

Prima service en snelle levering

Had iets besteld zat er niet bij, wel iets anders wat ik niet had besteld 1 keer gebeld werd volgende dag alsnog geleverd. + retourstickker voor dat andere wat ik niet besteld had. Dus kon gelijk retour prima geregeld. Met vr. Groet.

super tevreden

snelle service, super blij mee

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem