Heel goed en snel geholpen!

Goed advies en snelle levering!

Snelle levering binnen 24u,hige kwaliteit, lage prijs.

Helpful and fast

I had a question about the proper carbon filters for an Ikea hood... I made an inquiry and had a fast response letting me know which filter to order. I made the order and my filters (which were the correct ones!) arrived 2 days later! Thanks for the accurate information and the speedy delivery!

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Ik had de filters 'filters' savonds besteld doch kreeg deze niet de volgende dag maar een dag later (vroeg in de ochtend) Dit was voor ons gelukkig geen probleem. M. V. G. G. Jurcka.

Keurige hulp bij bepalen welke filter via de telefoon

Wist niet zeker welk koolstoffilter ik nodig had dus belde hen even op. Keurig geholpen en snel geleverd!

Snel en netjes

Ben zeer tevreden

Met deze filters blijft het water lang schoon

Goede filters

Bij vraag duidelijk antwoord

Was op zoek naar koolstoffilter. Van een van u een mail ontvangen welk type ik nodig had voor de afzuigkap. Snelle reactie.

Correcte service met uitvoerige toelichting handelingen.

tevreden over de service

My one stop shop for filters

I can find all the filters I need from here. Water, stove, etc. Price seems reasonable. Delivery is fast. Always get a discount on the next purchase. I'm super happy with you folks. Cheers.

Super service

Had 2 filters besteld en 2 dagen later komen ze binnen alleen een duurdere variant met op de bon geschreven wegens niet voorradig dit duurdere model geleverd. Helemaal top.

Zeer goede en snelle levering

Alles verliep vlot en zonder problemen

Vlotte, correcte levering

Snel geleverd nadat de bestelling is geplaatst

livraison rapide, prix compétitifs

livraison rapide, prix compétitifs

Top service!

Op zoek naar een nieuw waterfilter voor mijn koffiemachine kwam ik terecht bij Waterfilterexpert. De aansluitingen van het nieuwe waterfilter waren anders dan die van het oude filter, dus heb ik een aantal keer moeten mailen voor advies over de juiste koppelstukjes. Hierbij werd ik uitstekend en snel geholpen, ondanks de vele vragen die ik had. Toen bleek dat ik een onderdeel was vergeten te bestellen, werd dit direct nageleverd. Top service dus!

Ruim assortiment en zeer snelle levering.

leverertijd vindt ik een beetje lang (hoop dat dit ingekort kan worden)

Ben bekend met deze 3m filters dus verwacht ik geen problemen. Ik zal de eerstvolgende keer weer bij waterfilterexpert.nl bestellen.

Geweldig!

Bestelling supersnel en goed verpakt verstuurd! Fijne ervaring !

Uitstekende

Heel correct

Snelle en correcte levering

Vlotte levering

Geen enkele negatieve ervaring alles ging makkelijk en snel

Helemaal toppie!

Netjes op tijd geleverd en het bestelde was niet in voorraad waardoor ze een andere (duurder) hebben opgestuurd!

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem