Snelle goede levering

Snelle levering, keurig netjes, alleen de doos waar de 3 strips inzaten had vervangen kunnen worden door een enveloppe. Scheelt weer karton en een pakje in de stroom.....

Sneller kon het niet.

Perfect geregeld, de filters werden bij Boni geleverd. Netjes melding gekregen dat het gearriveerd was.

ben zeer tevreden hoe de bestelling is verlopen en bezorgd precies als beloofd

Prima Bora filter

Weer een nieuw filter voor onze Bora besteld. Vorige ging precies een jaar mee. Originele gaf na 9 maanden de geest….. en nog voordeliger ook! Tel uit je winst.

Prima kwaliteit en snelle levering

Altijd de juiste spullen snel in huis.

alles in orde

goede ervaring

Snel gevonden op web. En redelijk snel bezorgt

snelle service en goede produktkeuze

goed gestructureerde website. snelle uitvoering van de bestelling

Snelle levering, goede producten. Goede terugkoppeling.

Een echte aanrader

Na bestelling gaat alles vlot.Goede communicatie van hoe alles verder verloopt.Prijs voor product kan niet beter.

snel en vriendelijk behandeld

niets op aan te merken

Op de bestelling en levering van Brita filters is niets aan te merken. Bovendien een aantrekkelijke prijs. Een dikke tien voor Waterfilterexpert.

Heel vriendelijke klantenservice

Mijn vragen werden vlot en duidelijk beantwoord, heel fijne klantenservice en erg tevreden van het huismerk.

De filters zijn evengoed als de originele.

we zijn heel tevreden over de kwaliteit van de producten.

Besteld en andere dag geleverd.top!

Snelle en correcte service

Snelle service. Alleen jammer dat de besteldienst deze maal het pakket in afhaalpunt afzette.

Vlotte levering

top

snel en goed product

Foute boel

Blijkbaar geen of slecht stockbeheer en ook geen of onvoldoende controle van uitgaande materialen. Bestelling geplaatst op donderdag 29 juni ll ; levering van foutieve materialen op vrijdag 30 juni ; onmiddellijk foute levering gemeld ; ondertussen zijn we 1 week later en nog steeds geen correcte levering ontvangen. Fout gebeurde wel degelijk bij leverancier, klant wordt verondersteld om op eigen initiatief actie te ondernemen (foute levering naar ophaalpunt brengen etc.). Dit is geen klantenservice !

Snelle levering en afhandeling !

Prijs/kwaliteit is top

De waterfilters van het huismerk zijn zeer goed en de prijs is nog beter!! Snelle en correcte levering.

Fijn dat ik een herrinnering kreeg

Kreeg een mail dat mijn waterfilters vervangen moesten worden. Fijn dat te weten, want zelf hou ik het niet bij.

Goede webshop

Gemakkelijk om te bestellen en zeer snel geleverd. Top

Ontzettend snelle levering en goede prijs

Op vrijdagmiddag besteld en maandag was het al geleverd. Ontzettend snelle service. Prijs is niet belachelijk duur, wat de ontkalkingstabletten normaal wel zijn. Tevreden.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem