Snel correct volgens afspraak geleverd

Zie boven

prima snelle levering en altijd voorradig

groot assortiment en op voorraad en een snelle levering

Vlot, prijs goed en klantvriendelijk

Bestellen gaat vlot, levering is snel en de prijs is goed.

Prima service, snelle levering

Snelle levering, product voldeed aan mijn verwachtingen.

Snelle levering en volgens specificatie

Er wordt geleverd wat is besteld , binnen een dag. Doordat ik dezelfde producten eerder had besteld was herhaling van de bestelling extra makkelijk. DE bestelling was stevig en netjes verpakt.

Snelle levering maar geen duidelijke omschrijving

We hadden het pakket snel in huis maar bij het aansluiten was er totaal geen beschrijving?! We moesten zelf maar uitzoeken hoe het aangesloten moest worden. Daarnaast was het mij ook onduidelijk welke filters we konden bestellen voor het vervangen. Het is toch juist fijn als dat al op de website aangegeven staat?!

Betrouwbaar en doeltreffend plus flink assortiment.

Zeer snel en lost zaken snel op........een topper

Snel en goed

Binnen 24 uur in huis. Snel en goed!

Prima levering

Bestelling geplaats en netjes verpakt en op tijd geleverd!

Correcte levering

Correcte levering

Goede ervaring. Leveren snel wat ze beloven.

Duidelijke website. Snelle afhandeling.

Degelijk materiaal

Duidelijke beschrijving van de artikelen, goede prijs en snelle levering.

Nadat het pakketje bezorgd was kwam ik erachter dat de bestelling niet klopte. Er was 1 filter te weinig geleverd. Ik heb de volgende dag direct gebeld, een mailtje gestuurd met foto’s. Het is gelijk in orde gemaakt en de dag erna had ik de te weinig geleverde filter al in huis! Top geregeld, snelle afhandeling!

Altijd snel geleverd

Uitstekende service, makkelijk te vinden op de website en super snel geleverd. Heel handig dat er een kaart bij zit voor het onthouden van de datums van installatie.

zeer snelle en correcte levering

zeer snelle en correcte levering

zeer goed

duidelijke webside snelle levering eerlijke prijzen

Overdreven verpakking.

Verpakking is overdreven groot in verhouding met bestelde artikel. Omdat de verpakking zo groot is worden de verzendkosten overdreven hoog en verhaalt op de koper. Men zou eens aan het milieu kunnen denken.

Uitstekende service

Snelle verzending

mooi op tijd, degelijke materialen

filters doen wat ze moeten doen en levering was snel

Top service, snelle levering

Ik heb een condensfilter voor mijn droger besteld en deze is snel geleverd en past perfect

Product is goed en de service top!

Product is goed en de service top!

Tip kwaliteit, beste prijs

Top kwaliteit, beste prijs

Alles goed en snel geregeld en geleverd

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en deze is naar alle tevredenheid afgeleverd. Kwaliteit en prijs van bestelde product. Zeker aan aanrader.

Snelle service, top!

Een aanbeveling