Prima volgens afspraak

Eenvoudig, snel, op tijd geleverd, goede prijs prestatieverhouding.

Gemakkelijk besteld, scherpe prijs en supersnel geleverd!

Tevreden

Naar wens geleverd.

prima prijs snel geleverd

geen op of aanmerkingen

Too early

Too early to say if the product works. On the box, no serial number, country of manufacture, manufacturer details, technical specification, etc. In the instructions it was said that teflon tape would be provided but it was not the case. Also it was said that the direction for placing the filter doesn't matter. This sounds strange as filters usually have an input side and an output side which retains the filtered particles.

eenvoudig te bestellen en snel in huis

Het koolstoffilter voor een afzuigkap was eenvoudig te bestellen. Op de opgegeven datum werd het filter afgeleverd. De snelle levering wordt op prijs gesteld. Prettig dat het pakket op een ander dan het factuuradres afgeleverd kon worden .

Makkelijk en snel

Fijn assortiment, uitstekende kwaliteit huismerk.

Schitterend

Snelle levering en goedkoop in vergelijking met de originele Brita-filters.

Snel en ( goed) koop

Snel geleverd. Goed product en nette prijs

Scherpe prijs, snelle en correct geleverd

Scherpe prijs, snelle en correct geleverd

Goed product op tijd binnen

Snelle levering van Jura waterfilter.

Mijn Jura koffiemachine blijft in perfecte conditie dankzij de waterfilters van Waterfilter expert.

prima service !

Heel erg tevreden

Super goed geholpen en een prima prijs verhouding.

Tevreden

Ik heb een goed gevoel bij waterfilter expert, en ze hebben een vlotte levering.

goede service.

door een foutje bij het pakken ontbrak er een filter bij de levering, er werd onmiddellijk een nieuwe filter verstuurd. zeer correcte afhandeling waarvoor dank.

Duurt allemaal te lang

Na bestelling zou artikel binnen twee dagen binnen zijn toen werd het vijf dagen en nu onbekend wanneer ik het krijg.

Snel geregeld

Krijg precies wat ik besteld hebt, goede verpakking en belangrijk, de volgende dag in huis.

Slechts 1 bestelling ontvangen ipv 2

Misverstand ivm levering zal de firma zoals beloofd onderzoeken

Lekker snel geleverd.

Super levering! Binnen 1 dag binnen.

Absoluut voor herhaling vatbaar!

In eerste instantie verkeerde (niet bestelde) filter gehad. Daarna juiste gestuurd

Z

snelle levering,