Prima.

Mijn tweede ervaring met Waterfilterexpert, prima en correct geregeld en het artikel is zeer goed verpakt, volgens de normen. Dank u wel

Redelijk goed

Website overzichtelijk. Makkelijk te bestellen. Jammer dat t pakket niet thuis bezorgd werd.

Vlotte levering van de goede artikelen

Ik had elders al eens filters besteld, maar die bleken niet te passen. Bij Waterfilterexpert meteen de goede.

Redelijke prijs

Schrok van verschillende prijzen in diverse winkels. Iedereen heeft zijn eigen prijs, ha, ha! Hier heb ik een vlotte levering en een schappelijke prijs, wat wil ik nu nog meer?

Nette oplossing bij problemen

Duidelijk commjnicatie en afspraken bij problemen

Goede tijdige levering.

Goed.

Super service !!

Savonds besteld en de dag erna in huis erg blij mee !!

Prima webwinkel

Vaker een product gekocht bij WaterfilterExpert.nl. Tot op heden perfecte afhandeling vanaf het bestellen tot aan het leveren.

Super tevreden top

Goede spullen !super snel geleverd ! Kunnen nog veel bedrijven .wat van leren Tot de volgende zending

Supersnel en goedkoop

Prima web site snelle levering en niet duur

Eerlijke site

Positief

Klantvriendelijk

Verkeerd artikel geleverd, direct opgelost en juiste artikel toe gezonden

Produkten zijn oké

Op de produkten is niets aan te merken, maar ik vind het zeer misleidend om een mail te krijgen met de mededeling 10% korting en dan uiteindelijk de korting niet te krijgen omdat deze geldt bij een minimale bestelling van €70 terwijl dit er niet bij stond in de mail.

Goede levering

Volgens mij heb ik het niet bij waterfilter expert gekocht

Snelle levering en exact het product wat wij wilden

zeer goed

vlotte bediening

prima service

Snelle levering, orderproces en afhandeling.

prima levering

goede prijs kwaliteit en snelle levering

Prima prijs en verzending

Zoals je hoopt dat een bestelling gaat! Netjes verpakt en op tijd verzonden. Leuke kortingsbon voor een volgende keer. Klantenbinding :-)

Goet

correcte snelle levering

Snelle en correcte levering van de bestelling.

Rimpeloze levering

Niets op aan te merken, heerlijk zacht water om mee te douchen dmv het waterfilter.

uitsteked

aan te bevelen, geen enkel negatief punt

goed product snelle installatie en meteen goed afgesteld

Keurig, prima

De goede maat. Prima