Mijn bestelling werd correct en op tijd geleverd waarvoor hartelijk dank. Vriendelijke groeten.

Netjes en snel!

Goed product en snelle levering voor een betaalbare prijs.

Niks te klagen

Scherpe prijzen tov anderen, stapel korting, vaste kortingscode, snelle levering

geen probleem, snel verzonden

Snel en voor een goede prijs geleverd

Dag ervoor besteld, de dag erna binnen voor een goede prijs.

Bestelling is vlot verlopen

Zeer vlug geleverd en het juiste product !!

Correct en stipte levering

De producten die jullie hebben zijn prijs / kwaliteit zeer goed, Daarom dat ik de 2 de maal bij jullie bestel,

Staat vermeld filter voor Bora pur, maar is de correcte filter niet,

Beter vermelding geven voor het juiste type toestel!!!

Goed geregeld

Foto gestuurd via WA, en ze wisten precies wat ik nodig had.

prima levering en op de hoogte gehouden

prima levering en op de hoogte gehouden

Altijd goed!

Ruime keuze. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle levering. Dus: altijd goed!

Goede service snelle levering.

Snelle levering ook in corona tijd.

Heel tevreden

Alles ok en vlugge levering

Prima producten en snelle levering

In de site zijn de goede filter op te zoeken, bestellen gaat makkelijk en de levering is snel.

Goedkoop en snelle vlotte levering

Goederen besteld, goedkoop en daarna snelle levering. Top.

snel en correct

In deze lastige tijd waar pakketjes lang onderweg zijn kwam dit in de aangegeven tijd binnen. Pakket keurig verzorgt. Website duidelijk

Product zeer snel geleverd!

Product was op voorraad, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Niet klantgericht

Ik was zo dom de marketing leugens te geloven over het (eigen?) merk Ide Pure : "Beter dan A-merk". Nu zit ik met een stapel slechte waterfilters die ik vooruit had gekocht. Tegen de tijd dat ik de eerste in gebruik nam was de omruilperiode helaas voorbij. Ze komen regelmatig los en drijven dan in de waterkan, en ze zijn niet instelbaar voor de waterhardheid. De Brita filters die ik eerder kocht waren daarentegen perfect.

Goede service goede prijs kwaliteit

Kwaliteit voor goede prijs

Waarom filters van dure merknamen terwijl artikelen evengoed zijn maar fors goedkoper. Waterfilter leidt je naar het juiste product en bezorgt snel, zonder schade en volledig.

Niets op aan te merken

Ik bestel er altijd de waterfilters, meestal wel met een kortingscode. Eigen merk is veel goedkoper dan die van philips en ik merk geen verschil.

Duidelijke site, snelle levering

Zoals altijd een prima site, lekker snel en snelle levering!

Vaste klant ..

Ben reeds jaren klant bij deze en zowel de klandizie als de produkten zijn TOP

Mijn bestelling werd snel geleverd, de producten heb ik nog niet gebruikt.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem