Één heel ruim aanbod

Alles wat ik nodig had (verschillende 10" filters) was beschikbaar voor een goede prijs. De levering was bliksemsnel

Heel snelle levering!

Zo snel geleverd, goedkoper dan in de winkel! Echt een aanrader!

Goed betaalbare producten!

Snelle afhandeling van de bestelling. Goed product tegen betaalbare prijs,

Snel verzonden

Eerste ervaring met Waterfilter Expert. Goed bevallen.

Gewoon snel geleverd

Nieuwe filters besteld en de volgende dag geleverd .

ze zijn snel met leveren

als je bestelt hebt en het is op voorraad dan kan het zijn dat je het de volgende dag in huis hebt als je op tijd hebt besteld

Prima product

Uitstekende levering en laagste prijs.

Zeer goede webshop, een aanrader .

Koop mijn waterfilters voor Samsung koelkast al sinds 2015 , Winkel met een heel groot assortiment en scherpe prijzen. Snelle levering en product is van hoge kwaliteit. Een aanrader

Werkt prima, snel geleverd

Voor de 2e keer hier besteld. Filters werken prima op de Philips machine.

Goed ,maar niet perfekt!

Mijn bestelling werd eerst niet verzonden omdat u de betaling niet had ontvangen/weergevonden. Nadat ich een betalingsbewijs had opgestuurd heb ik mijn bestelling binnen enkele dagen ontvangen.

Fout in levering dag nadien al opgelost.

Bij de levering was de diameter van de waterslang verkeerd.De bestelling was nochtans juist geplaatst.IK heb direct een mail verzonden en antwoord gekregen.De dag nadien heb ik de juiste bestelling ontvangen.Fouten kunnen gebeuren en bedankt dat alles zo vlug opgelost is.

snelle levering en correcte prijs

In 1x gevonden wat ik zocht

Bora Basic koolstoffilters besteld bij afzuigkapfilterexpert.nl. Duidelijke info over compatibiliteit. Bezorgd binnen beloofde termijn. Perfect. Net als vorig jaar. Komend jaar koop ik weer hier.

Fantastisch belooft wat hij schijft.

Een prettige ervaring met dit bedrijf.

Goed product en mooie prijs

Goede en vlotte levering

Niets op aan te merken

Vlotte levering

Zeer snelle levering

Snel geleverd, duidelijke website

Ik zocht filters voor mijn Jura koffiemachine. Zo gevonden, zo besteld en de volgende dag al in huis. Prima service

Goede service en snelle levering.

Supersnelle levering top.

Op vrijdag waterfilters besteld en zaterdag werden ze keurig afgeleverd

prima, snelle levering.

Goede info over alternatief product scheelde weer wat euro's. product nu 1x gebruikt met goed resultaat

Matig

Filter voor mijn siemens afzuigkap besteld, keurig optijd geleverd. Filters passe maar klemmen niet goed, waardoor ze er steeds uitvallen. Prijs was goed alleen toch duideijk verschil met de originele siemens filter.

Slecht, ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Zie boven

het ging perfect

de bestelling werd de volgnede dag op tijd afgeleverd

Heel snel en de goede soort

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem