Positief, goed product en snelle levering

Zie bovenstaand

Tevreden

Snel geleverde aan juiste prijs

Perfecte filters, reeds meermaals besteld en tevreden

Top. Snele servies.

Goede prijzen, snele levering. Aanraden.

Levering was vertraagd, maar ben goed geholpen.

De levering was al ruim een week onderweg. Na de review is er snel gereageerd én geleverd. Goed contact via de mail. Groeten van Johan

Goed en snel geleverd en goede product omschrijving.

Goede omschrijving en snel geleverd, namelijk volgende dag in huis. Helemaal tevreden en tot de volgende bestelling.

Goed en snel geleverd

Prima webshop winkel

Uitstekende service en digitale communicatie per E-mail. de juiste prijzen en levertijd.

Wacht nog op mijn bestelling

Filters zijn volgens jullie site op voorraad, maar ik wacht ondertussen al bijna twee weken.

duidelijke site en snelle levering

Zeer tevreden met de wijze waarop uw site is samengesteld en de snelle levering van het gewenste product.

Lekker vlot

Duidelijke site, heldere productomschrijving en super vlotte levering!

Super snel en correct.

Super snel verzonden en correcte afhandeling.

Prima product, snelle levering.

Waterfilter nodig voor floww. Snel gevonden, makkelijk besteld en op tijd geleverd. Volgend jaar weer.

Snelle en correcte levering

Correcte afhandeling en levering.

Levering zonder problemen

Een webshop met scherpe prijzen en een snelle en accurate levering. Top

Eindelijk de echte Geberit toiletblokken gevonden

Na diverse malen via internet ****blokken geleverd gekregen (andere leveranciers!) nu eindelijk blokken ontvangen, die wel voldoen aan de beschrijving ten aanzien van aantal spoelingen en duur daarvan.

Snel en betrouwbaar

Het bestellen en de levering waren snel. Helaas verkeerde filters geleverd maar dat was zeer snel opgelost. Al met al een prima ervaring!

Goede prijs kwaliteit verhouding

De info op de website is zeer duidelijk, er werd mij goed uitgelegd welke waterfilter ik nodig had als vervanging van het merkproduct. Vlot en gemakkelijk besteld en snelle levering.

snelle service!

Duidelijke en transparant bedrijf , snel en efficiënte levering

Goed ontvangen en koolstof filters snel gemonteerd

I

Voordelige prijs en snelle en correcte levering

Na vergelijking van verschillende aanbieders heb ik WaterfilterExpert weerhouden. Was een beetje bang afwachten maar ik werd aangenaam verrast door de snelle en correcte levering

Van bestelling tot levering prima in orde.

Kon het artikel goed vinden op de site. Goede levering. Snelheid van levering niet zo belangrijk als het maar aankomt. De vervoerders lopen zich stuk, dus mag best wat langer onderweg zijn. Vriendelijke groeten. P.J.Swagemakers.

Snelle levering, goede prijs.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem