Tevreden

Vlotte levering.

Super snel geregeld

Bestelling voor waterfilter gedaan en 2dagen later was de bestelling binnen. Heel tevreden mee. Bestel hier al jaren.

Filter voor een Bora. Besteld en 1 dag later in huis. Een stuk goedkoper als het origineel van de Bora.

Snelle bezorging

Afzuiger ruik ik nog steeds

supersnel en goed

bij het bestellen gaven ze ook aan eigen merk wat goedkoper is website gaf alles goed aan hoe te vervangen

Super geholpen

Op basis van een foto werd het juiste fillter aangeraden. Snelle en goede service en levering.

Goed geregeld

Bij mijn laatste levering miste 1 waterfilter, heb dit gelijk gemeld via email, hierop werd geljjk gereageerd, binnen 2 dagen werd de ontbrekende waterfilter kosteloos nageleverd. Grote klasse, geweldige service

Zijn niet de originele filters

Deze filters wijken nog al af van de originele. Ben zeer benieuwd of ze hetzelfde resultaat gaan geven.

vlotte levering

vlot

Parfait

Produit conforme à la description et prix très concurrentiel. Je referai commande sans problème lorsque j'aurais besoin de produits.

Duidelijke site

Makkelijk het juiste filter te vinden, voor een nette prijs. Snel verzonden en keurig verpakt.

vlot ontvangen

vlot afgehandeld en ontvangen.

Prima product, en aanvaardbaar prijs kwaliteit!

Snelle service, goed geleverd. Ik denk wel dat we daarna terug zullen bestellen!

nette snelle levering

Prima service en snel geleverd

Ondanks de drukke tijd van het jaar snel geleverd.

Snel geleverd nu voor de 3 keer en netjes verpakt .

Snelle bezorging.

Zeer tevreden met de snelle levering en ook de informatie via de mail was duidelijk

Zeer vlug geleverd en correct

snel en correct afgehandeld

Altijd probleemloos geleverd !

Al meermaals besteld, en altijd in orde !

Snelle service en goedkoper door een universele filter te nemen

Gewoon goed

Vriendelijk, deskundig en snel. Toen ik achteraf nog een vraag had werd die onmiddelijk deskundig beantwoord en was mijn probleem opgelost. Sterk aanbevolen.

Hoge verzendkosten

10 piepkleine tabletjes in een grote doos en dan 5,95 euro verzendkosten? Het had ook in een enveloppe gepast. Levering verder goed en snel.

snelle levering, ondanks corona

snelle en correcte levering en service, zeker in deze corona periode

Binnen afgesproken tijd zaken geleverd.

Netjes en snel geleverd.

Mijn bestelling snel binnen. En kon het product gewoon uitproberen zonder direct te betalen.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem