Gewoon netjes en goed geholpen

Ik heb precies gekregen waar ik om vroeg ondanks de drukke tijd met 2 dagen in huis dus dat was een snelle levering Toppie bedankt en een mooie jaarwisseling Mvg lia

Snel

Zeer snelle levering ondanks de drukte nu

Snelle levering, uitstekende call office. Dank u.

Super voordelig en een snelle, correcte levering!!!

Ben zeer tevreden over heel het project van bestelling tot levering en zal hier de volgende maal nog een bestelling plaatsen.

Zeer zeer slecht. Nooit meer!

Slechte communicatie. Geen antwoord op vragen. En als je misschien antwoord krijgt kun je er niks mee. Onderdelen verschillend. Geen beschrijving bij onderdelen.

Eenvoudig bestellen snelle levering en uitstekende service

Super service

Zeer snelle levering!

Correcte levering volgens afspraak

Correcte levering volgens afspraak en duidelijk info

Top spul, miste alleen chloor

Het was een heel pakket, maar miste chloor NT? Enfin, dat was jammer

Het verandert mijn kraanwater weer drinkbaar ...

Een keer al geprobeerd en nu kan ik niet meer zonder deze waterfilter van Brita . En ik hoef ook niet meer sjouwen van plastics flessen uit de supermarkt . Daarom ben ik hartstikke blij mee .

Snelle levering, ondanks de drukte

Snel geleverd, duidelijke website

snelle correcte leveren

idem

Zeer snelle service en heldere communicatie.

Super geregeld en snel geleverd

De waterfilter werkt goed en de levering was snel.

Stipt en goede prijs

Buiten dat de site na de aanmaak van mijn account niet zo duidelijk was . ( ineens was mijn Belgische betaalmogelijkheden niet meer zichtbaar ) liep al de rest prima . Tweede bestelling is al geplaatst .

We zijn zeer tevreden over de snelle service.

Voor het eerst bij u deze order geplaatst er volgen er meer.

Alles is super

alles verliep naar wens de bestelling en de rappe levering zal nog bestellen

Prima levering

Snel en correct geleverd

Slordig geproduceerd product

Een simpel filter dat zo in de houder geschoven kan worden, dat zou het moeten zijn. Ik heb zelf een deel van de rand weg moeten snijden om het filter passend te maken omdat het heel slordig verlijmt was en hierdoor een opstaande rand van 4 mm was ontstaan aan een zijde.

Vlugge levering en soepel in de verkoop.

Niet tegenstaande de promotie twee dagen later begon dan mijn bestelling was geplaatst toch de korting mogen ontvangen na een mailtje van mij.

Degelijk!!

Zoals het hoort. Bestellen en 2 dgn later in huis ondanks de Kerstperode.

Snel en prettig

Levering binnen 48 uur ondanks problemen bij PostNL. Dat is dan ook het enige minpuntje.

Zeer goed geholpen via de telefoon

Snelle en adequate info

Klasse

Goedkoop, snel en goed.

Was ok en een zeer snelle levering

Ben zeer tevreden

Hogeweide 10