Na mijn vraag in een mail, vrijwel direct antwoord. Op basis daarvan bestelling gedaan die super snel werd geleverd.

Prima, goedkoop en snel

Zie boven

Perfecte en snelle levering

Top ervaring en voor herhaling

Klantvriendelijker zou wel fijn zijn

Het kostte 8 mails om mijn geld terug te krijgen nadat men een niet passend filter had gestuurd. Uiteindelijk lukte het.

Great experience

This was my first time with this store and I'm very happy. The delivery was fast, in good condition and at good value.

Perfecte levering

Perfecte en snelle levering

Snel en accuraat geleverd, prima verpakt!

Voordelig en prima product, snel geleverd en perfect verpakt.

Hele goede ervaring en met 1 dag geleverd

Heb koolstoffilters besteld voor mijn Atag afzuigkap en had het een dag later al in huis .

Eenvoudig kiezen, snel geleverd

Duidelijke artikel keuze

prima en op tijd geleverd

zie boven

Tevreden met aankoop

Ik ben tevreden met mijn aankoop. De waterfilters zijn een duidelijk verschil en maakt kraanwater aangenaam om te drinken

Een aanrader , zeker voor deze prijs mvg

Alleen krijg de code voor korting niet ingevoerd is niet geldig maar waarom zit dat kaartje er dan bij?

Snelle levering en mooie prijs

Heel voordelige prijs en vlotte levering

Makkelijk besteld, goede info, volgende dag bezorgd

Heel makkelijk besteld. U geeft ook aan of hetzelfde artikel goedkoper kan met een ander (huis) merk. Volgende dag geleverd. Met korting want daar had ik een mail van gekregen. Kon een bestelling maar altijd zo goed lopen als bij u. Complimenten en bedankt weer!

Prima product en prijs Snelle levering

Het is een prima product . Het product is scherp geprijsd. De levering was snel.

Goede producten voor een mooie prijs

Pakket wordt snel verzonden en goed verpakt.

Dik in orde: vlot en correct.

OK

ik heb een opmerking op het formulier gezet. Reactie? Niets. Bah

Zie boven

Snelle levering en juiste artikel

Makkelijk bestellen en overzichtelijke producten met goede beschrijving. Makkelijk bestellen. Snelle levering. Top !

snel, duidelijk, eerlijke prijzen

Alles vlug geleverd

Goede service en het eerste filter bevalt ons goed

De handleiding ook duidelijk

Vlotte en correcte levering