snel

Super fijn geholpen, zeer te vrede

Makkelijk bestellen

Alles op 1 plek. Makkelijk te bestellen

Zoals het hoort

Voorbeeld voor andere

makkelijk zoeken en snel geleverd

goed en snel

goed en snel

Prima kwaliteit voor lage prijs.

Prima bedrijf,dat snel en goed levert,tegen uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

is goed

Het gaat hier bij om een waterslang van 10 meter voor een Amerikaanse koelkast. Het bestellen is gemakkelijk en de levering is op tijd en goed.

snelle en vlotte afhandeling en afterpay.

raad ik iedereen aan.

Goedkoopste prijs en snelle levering!

Doos van 12 Brita filters gekocht. Prijs was lager dan bij Britta zelf. 's anderdaags netjes geleverd thuis!

Goed product en snel geleverd.

Goed product en snelle levering.

Alles is correct en goed verpakt geleverd

Alles was makkelijk te bestellen en het is netjes geleverd

snelle levering, ;)

Prima en snelle service

Makkelijke site, snelle levering, prima service

waterfilter is bij ophaalpunt door vreemde opgehaald, mag zelf oplossing zoeken

Mijn waterfilter is bij ophaalpunt door een vreemde opgehaald (blijkt uit handtekening, 3 streepjes ingezien bij 'trac en trace code) , mag zelf oplossing zoeken. Ophaalpunt Hoogvliet stuurt mij door naar Post nl, deze stuurt mij door naar Waterfilter Expert, deze zegt dat probleem bij Hoogvliet zit. Ik ben het zat om naast drukke baan hier voor 29,- euro zoveel tijd in te steken en ga ander filter halen bij fysieke winkel Zelf begrijp ik dat probleem is dat Hoogvliet mijn filter aan een verkeerde persoon heeft meegegeven (legitimatie???) maar ik zit als cliënt met het feit dat mijn product niet aanwezig was op het afgesproken punt toen ik het kwam ophalen. M.i. zou het fair zijn als Waterfilter expert hier de actie (lees tijd) op zou ondernemen met Post nl

Goede en snelle service

Duidelijke omschrijving van de producten. Goede en snelle levering van de producten.

Levering en prijs kwaliteit top!

Zeker een aanrader.

prima service

verkeerde geleverd maar dezelfde dag nog opgelost. Top

Goed en snel geleverd weer.

Altijd duidelijke omschrijving en snelle levering.

Correct en snel

Zoals altijd , bestelling dag erna geleverd , en producten perfect zoals ze moeten zijn.

Goede ervaring

Correct en snelle levering

Zeer tevreden !

Goede service en snelle levering.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem