Slechte bezorging

Kreeg produkt 5 dagen na de bestel datum, staat nu nog steeds in de post app dat ik het morgen bezorgd krijg

Zeer goede ervaring

Goede prijs voor een goed produkt.

Vlotte levering en juiste filters

Echt goede en snelle service.

Juiste info en snelle en correcte levering

Voldoende en correcte info op de website. Nette prijs.snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke site zodat je snel de juiste artikelen kunt bestellen. Goede verpakking thuis afgeleverd.

Supersnel en correcte levering.

Bestelling en aflevering ging zeer snel en correct. Product was binnen een dag in huis!

Top Service!

Bestelling werd, net als vorige keer, snel, perfect in orde geleverd. Ook werden eerder gemaakte afspraken niet vergeten, klant wordt heel erg goed bediend! Dank jullie wel!

Goede service geen probleem

Gemakkelijk te bestellen

Veel goedkoper dan de originele en net zo goed.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

erg snelle levering met track&trace info

mijn eerste ervaring met dit bedrijf was zeer positief - duidelijke info op de website en het was makkelijk om te vinden wat ik nodig had

Goede producten aan een prima prijs!

Makkelijke site om te bestellen. Fijn dat de niet-merkproducten ook worden aangeboden als je de originele aanklikt. Het prijsverschil is heel mooi, en het aanbod van de pakketten ook. Na het bestellen word je als klant goed op de hoogte gehouden, en de levering gebeurt héél snel, en volgens afspraak. Absoluut aan te bevelen!

Snel kunnen vinden wat ik zocht en besteld en de volgende dag in huis. Top.

Vlotte service

Spijtig dat de postman het pakket niet in de speciale postbox onder de brievenbus heeft gedeponeerd ipv op de deurdrempel. Stond nochtans vermeld bij de bestelling.

perfect

snelle levering-goede service

Ontkalken ging vlot, super.

Vlot, super

Correcte en snelle afhandeling

Prima service, snelle levering.

Goede kwaliteit, waterfilter voor de Amerikaanse koelkast werkt prima.

Goedkoop filters

Goedkoopste op internet

Zoals het moet

Goede ervaring en snel ontvangen

prima service!

op jde site is de juiste info te vinden zodat de keuze vrijwel nooit fout gaat. Super snelle levering! prima!

Snelle bestelling

Bestelling ging heel snel en goede communicatie

Makkelijk en snel geregeld

top

keurig netjes verpakt en geleverd petje af zeker in deze carona tijd

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem