alles prima

kan niet beter

vlot, correct

vlotte bestelling en correcte afhandeling, levering op tijd

Snel en correct

Filters waren er snel en tegen een goede prijs

Alles oké.

Levering zoals gewoonlijk

Bestelde artikelen waren snel geleverd. Blij mee...

Doen wat ze beloven. Prima alternatieven voor het originele product.

Snel en compleet geleverd

Goede producten. Goed geld.

Snelle, keurige verzending van mijn koolstoffilters

Bestelgemak, snel, en keurig afgeleverd.

Makkelijke bestelling en snelle levering.

Voor de eerste keer bij WaterfilterExpert de koolstoffilters besteld voor mijn Pelgrim afzuigapparaat. Heel makkelijk gevonden op de website, bestelling ging snel, goede prijs en de levering was ook zeer snel. Wij zijn bijzonder tevreden, top.

Snel geleverd,maar de bezorging van 10 tabletjes in een doos vond ik sterk overdreven. Een passende enveloppe was genoeg geweest en dat zou mij ook een hoop in de bezorgkosten schelen, De prijs was prima

Snel en goed

alles perfect

geleverde product was zoals de beschrijving aangaf eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd tevreden klant

Na mijn bestelling gelijk een mail terug wanneer het bezorgd wordt.En dat was heel snel

D

SNEL & ZEER GOED VERZORGD !

BESTELLING NA VRIENDELIJK CONTACT , DIRECT VERZORGD VOLGENDE DAG GELEVERD , ZEER GOED VERPAKT ! VOOR HERHALING VATBAAR DAT ZEKER , KUNNEN VEEL BEDRIJVEN VOORBEELD AAN NEMEN !! HOUDEN ZO !!!! BEDANKT .

perfect

na mijn telefonisch gesprek heel goed geholpen !!!

zeer vlot

uitstekend

Bevalt goed

Jaren tevreden klant

Snelle levering, zoals belooft.

Goede service, en alles verpakt zoals het hoort. de waterfilter voor mijn automatische koffieapparaat is de koffie qua smaak heerlijk. Hier kom ik bij terug voor de volgende waterfilters, en schoonmaak tabletten. .

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Snelle goede levering

Keurig op tijd en compleet. Filter voor mijn jura koffiemachine werkt prima

Uitstekende waterfilter

Perfect passend voor onze Siemens koffiemachine.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem