Zeer vlotte levering.

Een echte aanrader.

Zoals het hoort

Bestelling gedaan en de dag erna geleverd, zoals beloofd.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

GOED!

Duidelijke site en snelle levering

Top bedrijf

Snelle oplossing bij problemen

Snel telefonisch contact gekregen. Mijn vraag per e-mail werd snel en correct beantwoord. Prompte levering.

Alles naar wens. Correcte levering.

Levering zoals aangegeven in e-mail.

Voor de tweede keer wat besteld, alles conform beloftes.

Snel en goed

Snelle bestelling en snel geleverd en de prijs was goed

dik in orde

nog nooit problemen gehad perfecte snelle levering

Snelle service, schappelijke prijzen

Duidelijke product beschrijvingen.

Mijn bestelling, filters voor mijn Jura koffiemachine, werd keurig verpakt en snel en op tijd geleverd. Het bestellen gaat heel gemakkelijk. Ook krijg je een kortingscode voor je volgende bestelling. Helaas is dat wel aan een tijd gebonden.

Heel goed!

heel snelle levering, perfect !

geen bijzonderheden, volgens verwachting geleverd

Ziet er goed uit

Kan nog niet beoordelen januarl 2021 pas gebruiken

Ben heel tevreden over de service

Mijn ervaring is goed

Iedere bestelling is perfect geleverd

Zeer tevreden met Waterfilter expert. Altijd de juiste filter geleverd en zeer snel geleverd.

Snelle goede levering

Juiste filter snel geleverd

Snelle levering. Voor onze koffieautomaat gewoon het beste filter voor een schappelijke prijs.

heel goed

helemaal geweldig blijf bij jullie bestellen

Duidelijke site, snelle levering en niet duur

Zie hierboven

Na vernieuwing van filterpatroon weer heerlijk zacht water!

Omdat ik merkte dat het effect minder werd, heb ik het waterfilterpatroon vervangen. Dus de komende periode weer zachter water, een gezonde huid en zachter haar. De investering waard!

niet passend filter

Als er een p;robleem is leer je de leverancier kennen. En dan word je pas teruggebeld na veel aandringen. Het gaat om een eurofilter dat een vervanging zou moeten zijn voor een BWT filter. Het originale BWT filter sluit goed, het vervanggingsfilter lekt zodra je er druk op zet. Het schijnt te liggen aan de kop diw wij hebben. Maar als het origineel wel werkt ?

vlotte en veilige levering in Cubee van de Post

Heel vlotte levering via de cubee van de Post, waardoor je het pakje kan afhalen wanneer het jou past

Laat en slechte service

Het pakketje werd meer dan een week later pas bezorgd. Ik ben hier in de tussen tijd niet over ingelicht. Toen ik zelf maar belde, kreeg ik te horen dat ik eigenlijk gebeld had moeten zijn. Aan de telefoon werd mij verteld dat ik om 19.00 uur op track en trace kon zien dat het pakketje verstuurd zou zijn. Dit was niet het geval.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem