Als altijd: uitstekend!

Nette prijzen, goede service en vlotte verzending. Kortom: een uitstekende service!!!

alles verliep zeer vlot

zeer tevreden van de servic

Correcte levering

Vlotte levering en communicatie

snel en goedkoop

Ik bestel bij waterfilterExpert omdat dit betrouwbaar, goedkoop en snel in huis is.

Snelle service goed product voor een redelijke prijs

Goed en klantgericht

m’n gevraagde artikel bleek niet op voorraad, wat ik op de website niet heb kunnen lezen. Ik kreeg een vervangend, wat wel paste. Ik kon ook kiezen om het artikel te retourneren.

Correct en snel

Oké

prima service en afhandeling

duidelijke website breed assortiment gewoon goed .

Professioneel, correct en snel

Het juiste product snel teruggevonden aan een concurrentiele prijs.

webshop is prima bezorging kan beter als je wel thuis bent en toch een briefje in de bus doet en dan ook nog de volgende dag na 15.00 uurbasis kunnen ophalen vind ik slecht Misschien een idee oo het te kunnen ophalen bij een ophaal punt

Zeer goede afspraak wat ze ook nakomen zo als afgesproken

Keurige en snelle aflevering

Zending snel ontvangen. De eerste filter werd moeiteloos geplaatst. Nu nog afwachten of de kwaliteit dezelfde is als de oorspronkelijke BRITA filter.

Excellente dienst!

snel service en goede prijs!

Ik kon de benodigde artikelen makkelijk vinden op de site, het bestellen is gebruiksvriendelijk. De bevestiging en voortgang via mail zoals het hoort, De artikelen zijn op de afgesproken dag geleverd en betalen via afterpay vind ik ideaal.

Snelle en goede levering

perfect

Mooie prijs , gratis verzending en bovendien super snel verzonden !!

Ik ben zeer tevreden .

Zeer tevreden snelle levering goed verpakt makkelijk bestellen via website.

Snel en goed

assortiment is groot en levering verliep snel.

Vlot!

Snelle en vlotte levering voor een prima prijs!

En snel verstuurd

Precies de juiste filters en ook nog eens voor een goede prijs.

Redelijk

Het door mij bestelde filter zou de andere dag worden afgeleverd. Helaas duurde het 3 dagen voor ik het in huis had. Ik moet daar wel bij vermelden dat het ook aan Post.NL gelegen kan hebben.

prima spullen

;reinigingstabletten werken goed en zijn veel goedkoper dan die van siemens

Snelle levering van waterfilters

Ik heb al meerdere keren alternatieve Brita waterfilters besteld bij WaterfilterExpert.nl. Omdat ik een wat oudere kan van Brita heb, is het vaak wat lastiger om daar nieuwe waterfilters voor te krijgen. Dit alternatief is prima en gemakkelijk te verkrijgen. De levering is snel en goed. Ik ben er blij mee!

Gewoon perfect.

Twee woorden is genoeg.

supersnel geleverd en zonder problemen

Koolstoffiltervoor mijn afzuigkap besteld, en er was nu een nóg voordeligere variant! Ik ben heel tevreden

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem