Snel, gemakkelijk en voordelig

Al jaren gebruiken wij naar volle tevredenheid de waterfilters voor de Saeco Incanto van Waterfilterexpert. Zijn een stuk voordeliger en net zo goed. Een absolute aanrader! Daarnaast is vandaag bestellen ook echt morgen ontvangen. Top!

Goed geholpen

Fijn bedrijf

Zeer snelle levering en een heel goeie prijs!

Snelle levering, goed verpakt en het product wat besteld was.

Duidelijke site. Makkelijk betalen volgende dag in huis.

top

produkten zijn goed en snel geleverd. ook de afterpay is zeer handig.

Alles prima

Bestelling ging vlot en levering ook

goed, snel, perfect

goed materiaal, snelle levering, keurige website, ruime eus

correcte en snelle levering

Overzichtelijke website

supertevreden

correcte omschrijving op de website goedkope prijs correste en snelle levering

Keurig snelle levering

Netjes en snel geleverd.

Zeer goede service

Had ee paar vragen bij een product. Ben zeer goed geïnformeerd. Zeer snelle levering. Gewoon een super bedrijf.

Vlotte en keurige levering

Nieuwe luchtfilter nodig voor afzuigkap. Eenvoudig gevonden op deze website, volgende dag al binnen voor een goede prijs. Zeer netjes en degelijk ingepakt.

Snelle levering en afhandeling

Snelle levering en zag er keurig uit

nette verzending en snel

Goed product, netjes op tijd geleverd. Geen klachten

Niets ontvangen

Product nooit geleverd, vanwege een adres fout in de order. Bestelling daarom ook nooit verzonden, trackingcode onbekend bij PostNL https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/3SLCPA1345907-NL-3054GA Men weigert alsnog de bestelling te sturen, maar weigert ook het aankoop bedrag terug te storen. Ik laat eigenlijk nooit een review achter, maar voor deze ********** moet echt gewaarschuwd worden.

Keurige en betrouwbare webshop met goede producten

Waterfilters, ontkalkings- en reiningstabletten besteld voor mijn Melitta espresso apparaat. Prima afgehandeld door WaterfilterExpert.

Goede ervaring

Geen min punten, vilgende keer weer bestellen.

Snel, duidelijk en correct

Het juiste artikel gemakkelijk gevonden, eenvoudig besteld. Correcte info aangaande levertermijn en levering. Goed verpakt afgeleverd.

Uitstekende service

Snelle levering, prima producten

Super! Binnen 1 dag bezorgd.

Zat met een kapotte koelkast. American fridge. Gegoogled en besteld. Binnen 1 dag binnen en mijn koelkast was weer goed. Absoluut super service.

probleem prima opgelost

Pakket niet ontvangen, meteen opnieuwe gestuurd. Alles goed!

Goede site, snelle levering!

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem