Conforme et rapide

Ma commande a été livrée très rapidement et le matériel était conforme à la description.

Nog maar besteld en geen tijd om af te vragen wanneer geleverd, zo vlug

Het is de eerste keer dat ik bij jullie iets besteld heb en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Het verschil in prijs heeft ook geholpen en na lang zoeken ben ik bij jullie firma terechtgekomen.

Goede en snelle levering

goedkoper dan in andere winkels

Snelle en goede levering

Alleen ik heb al dadelijk betaald en nu krijg ik een mail dat ik via andere rekening moet betalen! Hoe zit het nu met mijn betaling? Grts mario

Prima,wat moeilijk er in te krijgen

Verkeerde filter geleverd.

Bestelling was snel binnen maar helaas niet het bestelde filter. Heb de verkeerde teruggestuurd en de retourkosten betaald. Heb nog niets gehoord. Hoop snel het goede filter te ontvangen en de retourkosten terug te krijgen. Dan zou ik graag een beter cijfer te willen geven.

topproduct

snelle en correcte levering

Vlotte afhandeling van de bestelling

Goed verpakt, vlot verzonden

vlotte en snelle service

vlotte en snelle service

Snelle levering eerlijke prijzen

Juiste leveringen, altijd snel

Makkelijk te vinden wat vereist is. Wordt altijd snel opgestuurd, waarbij het correct verpakt is. De prijs is tot nu toe netjes in verhouding met de produkten en t.o.v. andere aanbieders.

Positief

De reactie snelheid op mijn mail vond ik super nu afwachten of t klopt wat ze zeggen.

Snelle levering en goede filters

Prima alternatief voor het dure A merk filter

Picobello

Snelle levering, netjes verpakt, voldoet aan verwachting.

Alles correct

Alles correct. 1 besteld glas was stuk in de verpakking, onmiddellijk werd een nieuwe toegestuurd. Prima service

Gemakkelijk besteld en uiterst snel en corrcet geleverd

Gemakkelijk besteld en uiterst snel en corrcet geleverd

Goed en snel

Na het bestelling kwam het product de volg nee dag. Was niet het origineel. Iets kleiner, maar past redelijk. Nu maar hopen op een goede werking.

Bestelling en levering perfect

Wel vragen over de kwaliteit van het huismerk waterfilters. Gaan minder lang mee dan de originele Philips.

PostNL was blijkbaar aan de deur geweest toen er niemand thuis was, maar had geen bericht achtergelaten.

Super snelle service

Vandaag besteld morgen in huis. Gewoon super snel en makkelijk.

Na bestellen de volgende dag al in huis.

Correcte afhandeling

Duidelijk, efficiënte correcte afhandeling

goede ervaring

heb goed kwalitiet

Oké

Hopelijk werkt het ook goed we zijn benieuwd

Goed produkt, snelle levering

Hogeweide 10