Altijd is alles goed gegaan , laatste keer is heb ik de verkeerde filter besteld 10 dagen geleden terug gestuurd tot op heden nog geen geld ontvangen jammer zo bestel ik geen nieuwe duurt iets te lang.eerst wil ik het geld terug.

Snel geleverd!

Zeer tevreden over het geleverde product. Supersnelle levering.

Zeer goede ervaring

Het betrof een herhalings bestelling. Gegevens waren mij dus al bekend. Toch bijzonder om binnen 24 uur een bestelling correct te ontvangen.

1e klas originele producten, prijs oké.

snel geleverd. Doet wat het beloofd.

Zeer goede en snelle levering

super snel geleverd top service

Betrouwbaar

Binnen 2 dagen had ik het ontvangen

uitstekend

Prima en snelle service

Perfect gewoon

Gewoon goed op vrijdag besteld zaterdag binnen gewoon

alles was ok

alles prima

Groot assortiment van veel merken

Vlugge levering, produkt van uitstekende kwaliteit -. Goede service

Supersnel en niet te duur

Ik heb ontkalker besteld voor mijn koffiezetapparaat en waterfilters voor mijn koelkast. Het scheelt meer dan 35% met de originele verpakkingen van het merk zelf en zijn net zo goed! Vandaag besteld is morgenvroeg in huis!! Zeer snelle en goede service!!

Nog niet helemaal tevreden wel tevreden over vlotte verzending

Past niet helemaal , type klopt wel , moeten nog even kijken of we afzuigkap filter passend kunnen maken ( paar millimeter achter te kort !!) suist met aan zetten ( valse lucht ) , nu oude er nog even in ! Als hij niet passend gemaakt kan worden dan sturen we hem terug !

Zeer goed.

Snelle en goede bezorging.

Voldoende

Makkelijk met bestellen en snel geleverd. Alleen werkte de eerder ontvangen korting voucher niet. Hierover bij bestelling iets geschreven maar niets meer op gehoord.

Bestelling goed afgehandeld na melding ontbreken reinigingstabletten

Bij de zending ontbraken de reinigingstabletten. Ik vond het heel vervelend dit als klant te moeten melden. Iedereen kan wel zeggen dat hij iets mist, dus controle op bestellen en verzenden moet goed gebeuren. Maar het is allemaal goed afgehandeld.

Bestelling goed verlopen

Snelle levering!!!

Uitstekend.

Eenvoudig te bestellen, fijne keuze in betaal mogelijkheden, ook achteraf betalen is mogelijk.

Prettig zaken doen.

Top service!!

Supersnelle levering en goed materiaal!

Nog bezig met de klanten service

Klacht gemeld en word niet netjes opgelost,hebben niet geleverd wat ik heb besteld..maar geven aan dat dit filter ook werkt..nou bij mij niet..en ook was het wel zo ben niet tevreden en heb recht om het retour te sturen..ze geven nu aan gaan het filter testen en werkt het bij hun word de retour niet geaccepteerd..dusss wil gewoon mijn geld terug..jullie hebben niet geleverd wat ik heb besteld

Duidelijke website,snelle levering

Eerste bestelling goed bevallen.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem