Ruim voldoende

Omdat ik voor een paar clipjes 6,95 betaal terwijl het gewoon als brievenbuspakket verstuurd kan worden

Top!!

Bestelling snel in huis. Welliswaar incompleet, maar razend snel en netjes opgelost

Eerste ervaring,heel tevreden.

Na ontvangst was er voor mij een onduidelijkheid. Een mail gestuurd en ontving al snel een antwoord waar ik verder mee kon.

Makkelijk te bestellen snel geleverd

Volgende keer weer hier bestellen

Verkeerd advies en dan klant voor kosten laten opdraaien

Via de website een door filterexpert aanbevolen filter gekocht. Die bleek niet te passen en ik moest zelf de kosten van omruilen betalen. Medewerker reactie was dat de aanbeveling in 95% van de gevallen klopt en het niet de fout is van filterexpert. Is niet een bedrijf die eerlijk met zijn klanten omgaat.

correct op tijd, geschikt product

correct op tijd, geschikt product

snelle levering , voordelig en correcte prijs

snelle levering en voordelige acties.

Zeer snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader. Thx

prima kwaliteit en prijs, snelle levering.

super fijn bedrijf voor je spullen

Weer super snel geleverd. Makkelijk je spullen kunnen vinden op de website. Goed verpakt.

Snel en zonder problemen

Duidelijke website! ‘s Middags besteld en de volgende dag bezorgd. Top service!

prima webshop !

Prima webshop met een ruim assortiment , goede prijzen en ook een klantenservice die bij eventuele vragen snel reageert . Levering de volgende dag aan huis of via pakjegemak van Postnl. Je word goed op de hoogte gehouden via de email over de status van de order , ook track and trace ontbreekt niet . Producten worden goed verpakt geleverd. top !

geweldig, volgende keer kies ik weer voor waterfilterexpert.

Vanaf het moment dat ik mijn bestelling plaatste, tot het moment dat het afgeleverd werd, werd ik op de hoogte gehouden. ook de betaling ging heel vlot. Bedankt voor de correcte en vlotte verwerking van mijn bestelling. Inge Sierag

Snel en betaalbaar veel keus

Prima alles netjes geleverd conform afspraak

Prima alles netjes geleverd conform afspraak

zeer goed

Prima filter, eenvoudige montage

Goed product en snelle levering

Goed product, scherpe prijs en snelle levering

Prima,keurig en snel bestelling afgehandeld

Niets op aan te merken

Duidelijke website. Artikel was goed te vinden. Vervolgens werd het artikelsgewijs naar mij opgestuurd.

Correcte levering

Ok

Positief

duidelijke website, snelle verzending, precies wat ik besteld had. Top

Te vroeg om te beoordelen

ik heb ze nog niet gebruikt

Perfect.

Keurig te woord gestaan. Duidelijke uitleg, snelle levering.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem