Artikelen niet ontvangen

Misschien fout gegaan bij bezorger maar niets ontvangen en geen niet thuis bericht.

Alles perfect in orde

Gemakkelijke website, producten zeer goed omschreven, duidelijke levertermijn die dan ook zorgvuldig opgevolgd wordt. Zeer tevreden.

Besteld, volgende dag in huis!

Makkelijk te bestellen ,goed product en snel en goed bezorgd

low china quality

niet goed qwaliteit

Niet de gehoopte kwaliteit

De membraanfilters die ik kocht gaven mij een slechtere waarde dan deze die ik ging vervangen! Hebben alles gedaan zoals ons werd medegedeeld maar werkte niet. Ik kwam uit op 44ppm voor een gloed nieuwe filter. Men oude die ik verving deed nog 5ppm.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Klant gericht

Reageert snel fouten worden ook zeer snel opgelost

Gebruiksvriendelijke website!

Makkelijk te bestellen! Via After Pay betaald. levering direct de volgende dag, top! Een volgende keer ga ik zeker weer hier bestellen.

Prima product, prijs en service

Het was ff wachten op tracking info van PostNL maar uiteindelijk is het toch snel afgehandeld.

Top spullen,goede prijs, snel geleverd.

Goede filters. Heb niet duurder nodig. Werkt perfect.

Snel

Snel

simpel, goed en snel

tevreden gevoel

Zeer tevreden. Waterfilters zijn gunstig geprijsd en zeer snel geleverd.

Snel geleverd.

Goede service.

Uitstekende service

Goede product omschrijving op de website, mooie prijs en snelle en uitstekende levering. Fijne ervaring na tal van minder goede webshops

snelle service

voor herhaling vatbaar

correct en supersnel geleverd

?????????

Klantvriendelijk

Gevraagd wat ik nodig had, mooi alles in een reply teruggekregen. Besteld en snel geleverd.

uitstekend

zeer snelle levering en prima in orde. Een dikke voldoende.

Snelle en goede levering

Ik ben heel tevreden

top

top

Levert goeie kwaliteit tegen een redelijke prijs

Gewoon prima ervaring!

Prima service.

Eenvoudig te bestellen. Prompte levering.

product gezocht, redelijk snel gevonden, besteld, betaald en conform afspraak geleverd.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem