Snelle, correcte levering

Snelle, correcte levering

Makkelijk zoeken en snelle levering

Ik kon het juiste filter snel vinden en werd snel geleverd.

Snelle en goede levering

Tegen een goede prijs filter snel in huis.

Webshop zoals het hoort

Goeie producten, vlot bestel- en betaalproces, correcte (en snelle) levering.

Goede prijs-kwaliteitverhouding en op tijd geleverd.

Alles volgens afspraak geleverd

Niks op aan te merken, maken waar wat ze beloven

product goed, contact slecht

De Pitcher filter JFC002 bevalt goed in de . Ik heb diverse malen aangegeven dat ik die filters ook wil gebruiken in een kan. Had me georiënteerd bij winkels die kannen verkopen maar daar passen deze niet in. Onhandig als er dan weer andere maten en producten moeten komen. Ik heb niet de indruk dat men het via de telefoon begreep wat ik bedoelde. Op 20 mei kwam het bericht "nieuw jasje'.29 mei:Dank voor UW e-mail De kortingscode is 20NIEUW . De kan wordt dan automatisch meegezonden als JE 24 stuks bestelD. (Uw en Je ...besteld=ipv bestelt) Afgezien van 2 slordigheden: op mijn telefonische melding dat ik die 24 stuks als bestelling had gekregen maar zónder waterkan, werd vaag gedaan....niet zakelijk, niet correct. Nu, op 6 juli, heb ik nog geen waterkan ontvangen. Voelt als niet serieus genomen.

Snelle levering voor een goede prijs

Ik had de Saeco ontkalker Snel in huis. Perfect gedaan WaterfilterExpert

goede en snelle levering

en ook voor een goede prijs

Heel goed niks verder aan toe te voegen.

Snelle levering maar extreem hoge verzendkosten

Op zich tevreden over de levering. Maar ik vind het sterk overdreven om een o ring en kleine tube in een grote doos te verzenden. Had ook in een envelop als briefbus post verzonden kunnen worden

Makkelijk en snel geregeld

Benodigde filter was snel gevonden, besteld en geleverd.

Vlotte, heldere service

Andere sites bekeken, onder andere Coolblue, Bol.com, die weinig informatie bieden bij een zeer beperkt aanbod aan filters (waardoor ik de verkeerde bestelde).

Uitstekend.

Goeie aanbieding per 10 stuks,snelle levering!

Prima, snelle levering!

Snelle en correcte levering .Erg tevreden

Perfect zoals gewoonlijk

snel geleverd , wat besteld is ben erg tevreden.

gemakkelijk te installeren en voelbaar zachter water

snelle service, prettig douchen met de filter

prima produkten en levering

prima produkten en snelle levering tegen giede prijs, tevreden !

Goede producten, leuke prijzen en snelle levering

Mijn 2e bestelling was weer even snel geleverd als de eerste. En hun goedkopere alternatief doet het net zo goed als het dure origineel.

Prima als je langer op je product kunt wachten

Je verwacht tegenwoordig dat een product dat als "op voorraad" vermeld wordt binnen 1 a 2 dagen bij je op de stoep ligt. Het duurde een week. De planten waarvoor het product bedoeld was waren in de tussentijd al gesneuveld. Helaas pindakaas. Wel een kortingsbon erbij voor de volgende keer, maar ik denk dat ik op zoek ga naar een andere shop.

Awel de bestelde pressureswitch was niet conform De oude en is stuk bij de plaatsinggegaan

Dus jullie leveren iets dat niet meer past op de oude installatie,

Heel goede en snelle levering!

Voor de tweede keer besteld en weer een snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

prima produkt

snelle levering en blij met de korting van 6procent. Ik ben een tevreden klant!

Snelle, goede en duidelijke service

Fijne website, veel keus. Snelle levering. Duidelijke communicatie mbt levering.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem