Alles naar wens

Een goede afronding en afwerking

Slecht

Verkeerde levering! Heb jullie 2 maal over een mail gestuurd, geen antwoord!!!

Snelle levering en goede prijs prima

prima ervaring

Is wat ik ervan verwacht

zeer goed

de waterfilters zijn zeer goed

Snel en goed

Zoals ik al zei lekker snel en goed ze hebben alles voor onze koffiemachine.

Alles prima. Nog de volgende dag mijn bestelling gekregen.

****. NO 100% money return guarantee. Horrible service.

I had ordered for the anti-kalk shower head filter thinking that it would somewhat improve shower water quality. Definitely it does not do so and I did not see any results after use. The product definitely does not perform as it is advertised. Secondly, as the product was advertised offering 30 days free return and 100% money back guarantee, I tried to return the product within this period. However, this company (waterfilterexpert) refused to take back the product and sent it back to me!! I was forced to pay for a bad product. I would strongly advise not to buy from this company at all.

Ze maken waar wat ze beloven

makkelijk te bestellen via hun website; ze hebben goedkope en goede alternatieven voor de dure bekende merken en bovenal leveren ze binnen de termijn die ze toezeggen! En dus niet, zoals bij vele andere site's, eerst melden "morgen geleverd" en vervolgens na betaling een mail ontvangen dat het nog wat langer gaat duren. Helemaal tevreden!

Prima prijs

Prima prijs

Binnen 24 geleverd TOP.

Goed maar prijzig

Deze beoordeling is voor mbt WaterfilterExpert.nl en niet mbt de producten zelf. WaterfilterExpert.nl is een reseller. Binnen 2 dagen ontvangen en de prijzen zijn een beetje te duur. Voor de rest prima bedrijfje.

Optimaal

Bestelling de volgende dag al geleverd

Snelle en goede levering

altijd correcte levering en perfecte kwaliteit.

altijd correcte levering en perfecte kwaliteit.

Goede kwaliteit filters

Betaalbaar en goede kwaliteit. Zal het aanbevelen aan vrienden

snelle bezorging goed product

ik ben tevreden

Niet wat ik ervan verwacht had

Op de site wordt een foto getoond van een origineel onderdeel en naar een type doorverwezen behorend bij je afzuigkap. Het model wat je uiteindelijk ontvangt is imitatie en wijkt daar enorm van af. Je krijgt hem na enkele kunstgrepen en wat bruut geweld wel gemonteerd maar past gewoonweg niet goed in de afzuigkap kwa dikte. Dit had ik gemeld bij de klantenservice die mij in eerste instantie niet konden helpen. Ik moest alles in een mail zetten met foto's erbij zodat iemand anders het ging beoordelen. Dat verwacht je niet van een klantenservice. Het reageren op de mail is dan wel weer heel snel, maar beperkt zich tot een paar woorden. Samenvattend : Geen origineel onderdeel zoals op de foto getoond en past gewoon weg niet. Het is dat ik het enigszins passend heb gemaakt al heb ik nu 2 zwangere filters. Had geen zin in gedoe maar de volgende keer voor mij toch helaas ergens anders.

Perfecte levering

Goed product netjes geleverd

Perfecte service & snel

Reeds jaren onze leverancier die mooie kwaliteitsvolle producten levert met correcte verhouding prijs/kwaliteit.

Prima product en snel geleverd

Excellent

They offer all kinds of filters, good price and perfect delivery.

Vlotte levering

We zijn blij dat we eindelijk een bad nemen en ons wassen met schoon water. Dank u. We zien een verschil in het uiterlijk van onze huid. En het gevoel schoon te zijn na het baden is terug. We blijven dit handhaven en kopen opnieuw wanneer deze filters zijn verlopen.

Goed product slecht afgeleverd

Post nl past eigen regels niet toe. Kartonnen doos wordt voor de deur gegooid, terwijl zware regen op komst is: Resultaat voorspelbaar.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem