Product is van goede kwaliteit en werd snel geleverd

Gekend product, prijs is duurder geworden

Levering leek eerst vroeger te gebeuren

Vlotte levering.

Zeer correcte prijs en vlotte levering.

perfect

duidelijke site. Snelle levering

Verzendprobleem niet opgelost

Bestelling is al dagen zoek bij PostNL, er is iets misgegaan tussen waterfilterexpert en PostNL. Na berichtje aan de klantenservice waterfilterexpert pakken zij mijn vraag op / vriendelijke en persoonlijke mail… maar t resultaat is weinig doeltreffend: PostNL gaat t onderzoeken kan tot 4 dagen duren. Nog even geduld meneer. Resultaat levertijd minimaal een week. Beter zou zijn: we sturen direct een nieuwe toe en wij regelen de verzendproblemen wel met PostNL.

Snelle levering goed product

Gewoon goed

uitstekend

uitstekend

niks te melden

Gewoon prima verder niks

Doet wat het zegt

Prima zoals het is gegaan

Erg tevreden

Netjes ingepakt en volgende dag in huis

Werd door waterfilter er aan herinned dat mijn filter bijn aan vernieuwing toe was

Snel en serieus.

Stuurden een mailtje met een informatieve vraag over koolstoffilter, kreeg snel en tevens een op maat gesneden antwoord. De levering hiervan was ook heel vlot. Ben zeer tevreden.

Snel en correct geholpen

Ik ben zeer tevreden,had een verkeerd filter ontvangen na telefonisch overleg keurig opgelost,klasse!!

Uiteindelijk perfect opgelost.

In eerste instantie werd mijn klacht helaas niet serieus genomen. Na de juiste argumentatie geventileerd te hebben werd mij een nieuwe set filters zeer snel toegestuurd. Dank voor de service.

Geweldige service

Snelle en adequate levering

goede prijskwaliteitsverhouding, snel geleverd

Fijnstof filter nodig voor een luchtzuivering. Vele aanbieders bekeken, maar WaterfilterExpert.nl bleek de goedkoopste. En levering binnen een dag. Top!

Makkelijk te gebruiken

Zeer goede ervaring.

Vlugge en verzorgde levering!

Aan te bevelen

Snelle en accurate service. Voldoet aan verwachting.

Prima, zoals altijd!

Gaat altijd gewoon prima! Daar zouden anderen zich eens een voorbeeld aan kunnen nemen!

Snelle levering en prima verpakt. En een goede prijs.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem