Goedkoper dan media markt (waterfilters)

goede spullen

Onze spullen zijn goed en goedkoop aangeleverd.

Geen service en geen reactie

Onze bestelling bestond uit nieuwe anti-kalk filters. Deze kwamen kapot aan; de korrels lagen overal in de doos en het omhulsel was gescheurd. Telefonisch helpen ze je niet en je moet een mail sturen. Na de mail gestuurd te hebben kregen we te horen dat we nieuwe filters kregen. Nu 3 maanden later hebben we nog steeds niets ontvangen. Men reageert niet meer op telefoontjes of mail. Voor service zoek een ander bedrijf. Zeker geen aanrader.

Troep en zeer slechte service!

Na anderhalf jaar is het plastic van het waterfilter gescheurd doordat de zogenaamde weekmakers in het plastic er reeds uit waren (dit duidt op slechte kwaliteit plastic). Hierdoor stond op onze gehele zoldervloer 3cm water en het goot al naar de benedenverdieping. Telefonisch contact opgenomen met deze club, maar men kan telefonisch niets betekenen en vraagt telkens een email te sturen. Per mail hebben we gevraagd of er sprake was van garantie en of we een aantal nieuwe RVS filters konden aanschaffen met korting. We kregen een stug antwoord terug (vol met taalfouten) dat men nergens garantie op geeft en ook niet aansprakelijk is. Hiermee konden we het doen. Daarna geen contact meer kunnen krijgen met dit bedrijf. Zowel telefonisch als per mail blijft het nu al een aantal weken stil. Dit bedrijf raden wij zeker niet aan! Als u verwacht service na de aanschaf te krijgen, koop de filters dan ergens anders.

Vlotte afhandeling

Voor de vervanging van het koolstoffilter van mijn BORA inductiekookplaat met recirculatie heb ik deze firma uitgekozen. Dit "bakf" filter is niet het originele BORA filter, maar een huismerk. Scheelt heel veel in prijs. De afhandeling van de bestelling via de website was probleemloos. Bevestiging, factuur, aflevering allemaal vlot afgehandeld.

Hele snelle en correcte levering

Snel geregeld

Bestellen en snel geleverd

professioneel en klantvriendelijk

alles prima geregeld snelle levering volgens de afspraak

Correct

Zeer snel en alles in orde

Perfecte service

Ik heb mijn bestelling in de late namiddag geplaatst en de bestelde goederen waren afgeleverd volgende dag in de voormiddag. Helemaal niks op aan te merken. Snelle en perfecte service, wat we al aangewend waren.

Uitstekende service

Uitstekende service

prima verlopen

ik had niet eerde gebruik gemaakt van internet bestelling. is prima verlopen en snel

Geen bijzonderheden

Prima en snel geleverd

Tevreden. Snell service

Snelle levering en goede klantenservice

Mijn bestelling was niet compleet maar dat is de volgende dag recht gezet. Heel netjes en snelle levering.

Ze verkopen leugens!

Ze verkopen een ontkalkingsproduct welke volgens hun website specifiek voor ATAG geschikt is. Er zit sulfaminezuur in dit product en achteraf blijkt er in de handleiding van ATAG te staan dat bij gebruik van ontkalkingsproducten waar sulfaminezuur in zit, de garantie direct komt te vervallen... Als je om een reactie vraagt krijg je een wazig antwoord dat er meer stofjes in dit product zitten die het wel geschikt zouden maken, maar daarnaast vragen ze ook letterlijk hoe groot is de kans dat ATAG erachter komt dat je dit product hebt gebruikt??? Voor mij niet echt een betrouwbare club om mijn spullen te kopen.

Niet geleverd wat beloofd was

Ik had besteld 2 wasmachinekranen met Keerklep en beluchter. Op de factuur is het ook zo vermeld Op de pakbon is het ook zo vermeld Geleverd waren 2 wasmachinekranen ZONDER keerklep.

Hoorde service

Snel geleverd. Reageren ook snel op mails.

Heel snel geleverd heel tevreden

Ben heel tevreden en snel geleverd.

Berorgd netjes

Mijn bestellingen was niet op voorraad, ik werd netjes gebeld of ik de bestelling wilden annuleren of iets later wilden bezorgen, na 2 dagen als nog geleverd.

Snelle en goede service tegen een goede prijs

Keurige en snelle afwikkeling van mijn order tegen een goede prijs

Korrekte afhandeling

Ënige opmerking een klein beetje meer uitleg bij de aangekochte goederen graag.!

Levering snel en prijs ok

Prima op tijd geleverd.

Snel en goed