Prima, overzichtelijk en snel verstuurd

Prima webwinkel. Snel en correct verstuurd. Eigen merk filters bevallen prima.

Snel

Prettige en snelle levering

Geen op- en aanmerkingen

Gewoon prima, Filters zijn goed te vinden, levering netjes volgens afspraak en spullen voldoen aan de verwachting.

Fantastisch bedrijf

Overzichtelijke website,snelle levering,prima service.

Geld overmaken ging niet gebeld goed geholpen alles opgelost

Alles is perfect gegaan geen klachten .

Makkelijk zoeken, en een snelle levering.

Het product wat ik zocht had ik zo gevonden, ook een goedkopere versie kreeg ik aangeboden. En had het zo in huis.

Gewoon prima.

Mijn bestelling goed en snel geleverd.

Uitstekende service, heb al meerdere keer gebruik van gemaakt met telkens uitstekend resultaat

Ben zeer tevreden over dit bedrijf

Excellent

Very much satisfied

Wachten wat het zal geven in de toekomst

De bijgeleverde metalen leidingen zijn zeer broos. De uitgangen waren groter waardoor er nog koppelstukken nodig waren. De centrale moer was zeer moeilijk aandraaibaar zonder speciaal gereedschap die ik niet voorhanden had. De 3 metalen leidingen moeten door deze moer, wat heel omslachtig was. Er bestaan systemen met een open moer. Mijn gefilterde water heeft een bijsmaakje, wat vroeger niet was. Voor de rest is het nog wachten hoe goed de kraan zal zijn in de toekomst.

snelle service en perfect

tot 2x een bestelling gedaan en beide keren vlotte levering naar tevredenheid zeker voor een herhaling vatbaar

Goede website duidelijk en snelle levering

Perfecte en snelle levering.

Net als vorige keer was het zeer eenvoudig om een nieuwe koolfilter voor onze dampkap te bestellen, en levering was snel en tiptop in orde.

vanuit belgie, in ons land zijn deze goed werkende filters niet verkrijgbaar en we zijn echt dankbaar deze in ons buurland te hebben ontdekt via het web, de énige filters die écht de chloor tegenhouden en werken 3 maand waarna je ze gewoon vernieuwd ! super product !

Snelle en perfecte levering

Website was helder en overzichtelijk. Snel gevonden wat ik nodig had. Binnen 24 uur bezorgd.

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit van de filters en een snelle levering.

in vijfde instantie prima zoals in het verleden

bestelling met after pay bleek achteraf niet mogelijk. Na 4-5 pogingen. e telefonisch kontaken en doorverwijzingen van waterfilter expert en after pay bleek dat bestellen met kortingscde en betalen met a p niet mogelijk was. Maar niemand wist waarom.Daarna met andere betaling prima verlopen.

Zeer makkelijk te bestellen via jullie site en zeer snelle levering.

Prima bedrijf.

duidelijk en overzichtelijk

alles wat ik nodig heb voor ons koffiezetapp makkelijk en snel te bestellen.

Duidelijke omschrijving van product. Snel bezorgd

Prima bezorging

Alleen was 1 tube silicone uitgedroogd kwam niks uit de tube

Goede kwaliteit en scherpe prijs

Ruim assortiment, goed vindbaar, duidelijke prijzen en snelle levering

Gemakkelijk besteld en vlug geleverd

In de winkel konden ze me nergens helpen of bestellen dus zelf besteld is zeer gemakkelijk en vlug gegaan is de juiste filter en goed formaat bedankt

Snelle levering, goede prijs

Snel geleverd, goede prijs en regelmatig ook nog extra kortingen.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem