perfect

Prima service snel en duidelijk

Perfecte en snelle levering

Duidelijke website met makkelijke bestel- en betaalregeling. Snelle levering geheel volgens afspraak; kortom perfect!

snel en correct geleverd

snel en correct geleverd voor een goede prijs, Huismerk is een echte aanrader!!

Prima! Goede website en snelle levering

Werkt efficiënt. Vervanging voor de Brita waterfilter is uitstekend en veel goedkoper dan de originele filter.

Al jaren trouwe klant (met reden)

Altijd correct geleverd. Nog nooit fout gegaan. Het klopt en cd’s prijzen zijn redelijk. Had een keer foute bestelling gedaan, maar werd prima opgelost. Ze spammen je niet heel vaak (gelukkig). Ook geven ze niet gevoel van persoonlijke betrokkenheid (beetje jammer, maar niet noodzakelijk voor dit product). Kortom. Prima zaak. Ongecompliceerd.

Goede website en snelle levering ,geweldig. Ga zo door

D. van Rhijn

Heldere website en snelle levering

HEEL TEVREDEN

DUIDELIJKE WEBSITE, SNELLE LEVERING. LAAG BEDRAG VOOR GRATIS VERZENDIG

Heldere website. Komen belofte na. Wellicht ietwat veel bevestigingsmails :)

Snelle levering en top product

Goed product en een snelle levering!

Snel, efficiënt en concurrerende prijs

Heb set BORA afzuig koolstof filters besteld en na 2 dagen in huis. Top! Hoewel deze jaarlijkse aanschaf altijd een kostbaar aangelegenheid, heb ik gemerkt dat deze leverancier goede concurrerende prijzen heeft. Het scheelt 33,00 met de offerte van m’n keuken leverancier.

Snel, goedkoop EN vakkundig

Geweldig bedrijf ik keer zeker terug!

Doen wat ze beloven

Fliter besteld voor de afzuigkap en hierbij kwam een mooi en goodkoper alternatief als het origineel. Wat pasvorm etc betreft helemaal in orde. Ik weet pas over een jaar of het gebruik anders (korter) is dan het originele product.

Goedkoop en snel

Het kiezen van het juiste waterfilter was simpel op de website. Het assortiment is zeer uitgebreid. Prijzen waren het laagst. Bestelling was snel geplaatst en levering was volgende dag. Niks te klagen dus.

Snelle levering en prima prijsstelling

Via se website waterfilter voor Amana 2225 besteld. Snelle levering. Afterpay ook mogelijk. Ruime keuze en prijsstelling.

goede service

Bestelling mooi op tijd ontvangen.

Snelle levering voor kwalitatief goede prijs

Vergeleken met originele website van gekochte product zijn waterfilter/koffiefilter beter geprijsd

Snel reactie op vragen en de bestelling verliep ook heel soepel. Zeker een aanrader om hier te bestellen voor wat u nodig heeft.

Snel, efficient en betrouwbaar!

Snelle levering naar België, goede communicatie, top service! Aanrader.

Problème finalement résolu

Lors du déballage d'un British Berkefeld il manque le petit bouton du couvercle. Je le signale et on me répond de bien regarder car il doit s'y trouver. Bien entendu il ne s'y trouve pas et on me dit qu'il doit s'y trouver car on n'ouvre pas le colis avant de le renvoyer. Conclusion : le matériel n'est pas contrôler avant expédition ! Après quelques temps, on me fait la proposition de payer 5,00 € pour couvrir les frais d'envoi de leur erreur !!! Ce que je refuse ! Finalement mais non sans mal, j'air reçu le bouton manquant et tout est en ordre. C'est quand même une attitude très peu élégante ... pour un si bon appareil.

Prima, mij altijd goed

Ik bestel er nu al een paar jaar, het is altijd wel even zoeken naar het juiste filter maar komt altijd wel goed.

Service tevreden - product minder

Levering en informatie erg goed, service en levering ook goed. Product dat ik besteld waren koolstof filters voor frigo. Prijs was duurder dan te kopen via officiële merk maar te laat gezien. Dit had ik nog kunnen vergeten mits de filter goed zou passen. Het gaat om een universele filter die in ons geval gewoon niet vast klikt en erg los in de huls zit. Heeft te maken volgens mij met goedkopere afwerking van de schuif-lipjes.

Gisteren besteld vandaag in huis net als de laatste keren.

Alles weer uitstekend afgewerkt

Scherpe prijs en snelle levering

Prima waterfilter voor een scherpe prijs en zeer snelle levering.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem