Duidelijk goed goede prijs en service

Heb vaker keer besteld. Gemakkelijk te bestellen, snelle levering, en vooral betrouwbaar.

Top, levering op tijd en producten goed.

Gewoon via Google gevonden, producten gezocht en omschrijving gelezen en besteld. Op tijd binnen en goede kwaliteit producten. Wens niet echt veel meer als ik iets online bestel dus super.

Nog steeds niet ontvangen

Kan nog geen beoordeling geven. Nog niet ontvangen

Ik heb voor mijn koffiemachine een waterfilter besteld, is compatibel met het originele merk. Werkt prima en is een stuk goedkoper. Snelle levering.

Zeer snelle levering

Makkelijk vinden van hetgeen men zoekt en zeer snel geleverd

Een goede winkel

Een goede winkel

Snel, Correct, Degelijk

Snelle levering. Netjes verpakt, duidelijke informatie. Mijn koffiemachine en ik zijn blij met de aangekochte filters.

Zeer snel geleverd.

Al eerder deze filters gebruikt. Werken goed. Prima alternatief voor dure originele. Levering verloopt zeer snel en correct.

goede prijs , kwaliteit

zeer goede waterfilters , goedkoper dan origineel en snel geleverd .

Top bedrijf

Had een filter voor me afzuigkap nodig .die ik ooit gekocht had bij de bekende zweeds bedrijf die bij iedereen wel bekend is.daar eerst gezocht maar moest haast een maand wachten .ging hem dus niet worden ..verder gezocht en kwam jullie terecht .hij was ook nog eens goedkoper en binnen 3 dagen bezorgt ik zeg dikke goeie service voortaan bestel ik hem hier zo en zal het tegen iedereen zeggen en aan raden

RUK

Heb op advies van deze firma een anti kalk filter voor mij dure koffiemachine geplaatst. Wilde nieuwe patronen bestellen en heb foto gestuurd van mijn filterhuis. Kreeg mijn bestelling maar filter paste totaal niet. Heb geprobeerd contact te zoeken, via mail en Whatsapp Heb dagen achter elkaar geprobeerd bedrijf te bereiken zonder resultaat. Wel ontdekte de monteur van de koffiemachine dat hij vol met kalk zat. Wacht nog op reactie van het bedrijf!!!! Ben wel € 60, euro lichter maar geen passende filters.

smoesjes over klacht slecht EF air filter WF091

Filter klemt (klikt) zich niet vast dus rammelt in de houder en laat koolstof los die zich dan kan verspreiden in de koelkast en de levensmiddelen verontreinigt. Niet gezond en fris dus. Na foto's van de situatie gemaakt te hebben geen reactie terug, moest er weer achteraan mailen en kreeg een flauw antwoord : de fabrikant : "Zij mogen en kunnen deze niet helemaal hetzelfde maken namelijk." Een ondeugdelijk product dus met gevaar voor de volksgezondheid.

Heel tevreden, voor herhaling vatbaar!

Eerste keer bij Waterfilter besteld en zeer tevreden van de correcte en snelle levering. Deze gaan wij zeker herhalen in de toekomst.

slecht

Vrijdag 1 mei een waterfilter besteld en betaalt maar nu bijna een week later nog niets ontvangen terwijl er geroepen word vandaag besteld morgen in huis dus niet bestel de volgende keer wel bij de winkel om de hoek

Nog steeds niets ontvangen.

Op 1 mei j. l. wasemkapfilters besteld bevestiging gekregen met track&trace code maar nog steeds niets ontvangen.

Goedkoop, Goed product, Goede en snelle verzending

Een goed product, dat snel bezorgd werd. Prima service

Snel en goedkoop

Bij WaterfilterExpert bleek het filter dat ik nodig had het goedkoopst. Deze besteld en na 2 dagen werd hij afgeleverd. Waarschijnlijk door de Coronacrisis een vertraging van een dag, maar dat was geen enkel probleem. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Makkelijk te bestellen, service is ook zeer goed. Men reageert zeer vlot als je vragen hebt. 1 nadeel met track and tracé is het jammer genoeg slecht( krijg geen meldingen door of het al geleverd is of men gebruikt de zelfde track and tracé waardoor een tweede deel niet zichtbaar is en of het bij je ophaaladres is.) Verder is het filtersysteem goed en netjes geleverd. Ik wacht nog op de extra filterbestelling.

Duidelijke site. Duidelijke communicatie

Blij met duidelijke communicatie over factuur. En bezorging

Probleem goed opgelost

Nadat een zending bij PostNL kwijt geraakt was heeft Waterfilterexpert de juiste actie ondernemen en de spullen opnieuw verstuurd.

Snel, betaalbaar en uitstekende service

Heb al verschillende keren waterfilters besteld, altijd tijdig geleverd aan een heel goede prijs ! Zijn heel correct en hulpvaardig bij de klantendienst als vb een pakje gewoon retour gezonden word door PostNL omdat ze door allerlei redenen 'niemand kunnen aantreffen'. Dit werd heel professioneel door WaterfilterExpert opgelost.

Jammer

Vond het heel jammer dat ik niet 1 blaadje beschrijving bij mij product kreeg . En ik alles maar moest uitzoeken op www.

Uitstekende service.

Bestelling is opnieuw verstuurd nadat het eerste pakket bij de post was kwijtgeraakt. Kan gebeuren. Fijn dat het is opgelost door waterfilterexpert.

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling nog niet binnen