Slechte service

Na 2 maal een vraag gesteld te hebben via het online mail formulier (omdat het telefoon personeel van niets weet), geen antwoord ontvangen..... Dus toch maar op eigen initiatief een bestelling geplaatst. Dat was jammer genoeg dus niet de juiste maat, via de telefoon gemeld dat er iets fout gegaan was. Ook dit kon weer niet telefonisch opgelost worden..... Formulier in vullen om terug te sturen (op eigen kosten). Om deze kosten eventueel terug te krijgen moest ik ook weer een mailtje sturen, maar de vorige 2 mailtjes had men volgens eigen zeggen niet ontvangen dus het vertrouwen is weg.

Snelle service, duidelijke mailtjes

Snelle service, duidelijke mailtjes

Snelle levering, goedkoop

Brita waterfilter besteld en ben er zeer tevreden van. Bij andere winkels is het duurder en ook een langere wachttijd.

heel tevreden

Eerste maal besteld, zeer tevreden, vlotte geleverd.

Prima producten snel geregeld

Goede en snelle service.

Mooie producten en snelle levering

Goede en snelle levering, betaling achteraf is een goed product

scherpe prijs, snelle levering!

Heb al vaker bij dit bedrijf besteld en ben er zeer tevreden over.

verkeerde bestelling.

in mijn doos zaten de spullen van een andere klant jammer.slechte controle?

Betaalbaar en goed

Betaalbaar en goed.

Zeer correcte leverancier

Goede prijs, eenvoudige bestelprocedure. Snel antwoord op bijkomende vragen

Snelle levering, prima prijs.

Reinigingstabletten en ontkalker besteld voor koffieautomaat. Snel geleverd.

Ik zocht een koolstoffilter van Ikea

Ik zie op de site de juiste ik zie ook mijn model vqn dampkap erbij staan ik bestel en krijg toch nog een andere aan... dit is twee keer gebeurt op 1 maand tijd

Graag weer met nl.

alles bestens

Prima materiaal en snelle levering

Mijn ervaring met waterbehandeling is in het verleden geweest waar mijn bedrijf Advies & Handelsbureau Ratelband enkele tientallen rev.osmose installatie,s heeft geinstalleerd bij vis verwerking bedrijven die het water gebruikten om ge fileerde vis in te vriezen met een christal glace ijsverpakking. Wij ontworpen de installatie,s kompleet met koeltanks en voorbehandeling, ontharden. De osmose installatie,s werden ook gebruikt in de printplaten productie, r.v.s. producten ontvetten enz. Kortom dit was een korte samenvatting Groet K Ratelband

assortiment, levering en prijs super

Een echte aanrader zowel het assortiment als de prijzen zijn ok. Ook een vrij snelle correcte levering. Super.

Duidelijke website met veel producten en goede prijzen

Waterfilter heeft een groot assortiment en voor een goede prijs. De bestelde producten werden zeer snel geleverd.

Tevreden

Uitstekende service en dient na verkoop

vlotte levering volgens afspraak

Een beetje teleurgesteld

Het is moeilijk om te beordelen omdat de blauwe deel van de deksel blijkt niet te weken. Bij de eerste instelling heb ik voor de angegeven tijd erop gedrukte maar het veranderd niet in groen. Hij heeft daarom niet aangegeven wanneer de filter op was. Ik had hierover een email gestuurd maar kreeg geen gehoor. Het is voor mij belankrijk dat ik weet wanneer ik de filter moet vervangen.

Juiste producten en snelle levering!

Heb filters van Brita besteld aan een zeer voordelige prijs en snelle en correcte levering. Het ontkalking product voor espresso toestel heb ik het huismerk besteld, werkt even goed als het product van Delonghi en is heel wat voordeliger, heb ineens voor mijn kinderen bij besteld en nu kunnen ze meenemen als ze op bezoek komen ik stockeer voor hen.

Jammer alleen dat de mogelijkheid van after Pay via de website niet goed werkt. Komt waarschijnlijk door kortingscode waardoor er verschillen in bruto bedragen ontstaan en after Pay daardoor een foutmelding geeft.

Snel en voordelig geleverd .

Al was de verwachting niet hoog met de corona leveringen was deze zeer vlug geleverd . Het product was wat we hadden besteld dus . Zeer correcte firma een aanrader . Bedankt

Snelle levering, mooie prijs.

Snelle levering, mooie prijs.

Besteld maar nog niet ontvangen

26-04-2020 Besteld maar nog steeds niets ontvangen Dus heb ik nog geen mening Bestelnummer: 216835 .

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem