Top service vanaf begin tot eind

De goedkoopste producten,overzichtelijjke website, makkelijk te bestellen en snelle bezorging. Wat wil een klant nog meer?

Zeer goede ervaring en ik blijf er bestellen

Goede service en snelle levering👍

Snelle levering ,goed verpakt, top

perfect geleverd

op de site vond ik makkelijk wat ik nodig had. bestelprocedure en levering liep allemaal zeer vlot.

Een goed bedrijf dat attent en alert is op hun site.

Perfekt!

Niets op aan te merken.

Mooi assortiment en snelle levering

Veel keuze en een snelle levering. Goed verpakt

verzorgde verpakking

door de corona vertraging opgelopen

Top, zeer snelle verzending

Alles was zoals voorzien. TOP

snelle levering ,snel antwoord

er was 1 compartiment van koolstoffilter defect ,foto gestuurd, en 2 dagen al een nieuwe ,zeer goede service

Fout is snel en zonder problemen gecorrigeerd

Ik heb er 3 besteld, maar 2 ontvangen. Ik heb een e-mail gestuurd en kreeg dezelfde dag een antwoord. Het ontbrekende item is zonder vragen verzonden. Het is oké om een ​​fout te maken, het is hoe je ermee omgaat dat een verschil maakt.

Goed product

Een nieuw filter voor een warmtepompdroger is een simpel maar essentieel onderdeel. Bij waterfilterexpert vond ik het juiste filter voor een redelijke prijs. Eenvoudig besteld, snel geleverd, keurig verpakt!

Perfect en snel!

Snelle levering, nette prijstelling.

Snelle levering, nette prijstelling, volgende dag in huis. Eigen merk Aquafilters, passen en voldoen prima. Originele zijn daarmee veel te duur.

mooie prijs, snelle levering

zelfs in corona tijd!

fijn en goed

top en goede levering volgens plan

Slechtste ooit / Chantage om je geld retour te geven waar je recht op hebt

Spullen niet op tijd gekregen, na zelf bellen ander product gekozen, omdat origineel niet voorradig was. Klantenservice reageert niet of slecht bij technische ondersteuning Na terugsturen product, werd er geclaimd dat spullen beschadigd bij hun waren aangekomen en wilde ze het geld niet retour geven. Toen een slechte review geschreven en na 5 minuten reactie hierop gekregen. Slechte review moeten intrekken om geld retour te krijgen Aangezien ik dit geen gang van zaken vind, hier alsnog de review.

Prima service.

Niks op aan te merken.

Sneeuw service met top producten

Goede prijs, snelle verzending, professionele producten

goede maatschappij

Subliem

Goeie en rappe levering

Ben tevreden, maar geen vijf sterren omdat er 1 botteltje melkreiniger lekte en het was een boeltje , misschien beter inpakken maar desondanks bestel ik zeker de volgende keer terug bij jullie, prijs en rappe levering ok

geweldig

supersnelle levering ! TOP !

9,9

Snelle levering. Goede qualiteit

Altijd correcte en snelle levering

Eerst en vooral vind je altijd je keuze, mits je het juiste type van waterfilter kent. Maar de website helpt je daarbij op de best mogelijke manier. Waterfilters voor ijskasten moeten om de zoveel maanden worden vervangen, dus wij slaan telkens een beetje voorraad op - en dan komt de staffelkorting als extra aanbod. Levering gaat altijd heel snel en verloopt vlot. Wij zijn heel blij met WaterfilterExpert.nl

Correcte levering na een vlotte bestelling

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem