Eerst geen levering ontvangen, na contact uiteindelijk toch geleverd

product ok, hopelijk volgende keer een vlottere levering. Uitzonderlijke situatie als gevolg van covid19 zal hier wellicht zijn impact gehad hebben. montage-instructie op papier (aansluitrichting) is tegengesteld aan aansluitrichting die op de filter zelf gemarkeerd is.

Twijfel of dit het juiste product is waar het voor aangeprezen is

Product is geleverd. Bedoeld voor kokend water kraan, stond in de beschrijving op internet. Echter staat op het product zelf dat het voor drankenautomaten is waar koffie en ijsblokje is gemaakt worden, nergens wordt gesproken over kokend water kraan. Op het product staat; belangrijk om de instructies in de handleiding te volgen. De handleiding klopt niets van! Wordt verwezen naar pagina 3 item 8, maar die bestaat niet! In het hele boekje geen item 8 te zien, ook niet in andere talen. Voel me bekocht met een product dat wellicht niet geschikt is voor waar het is aangeprezen.

Geen idee

Wij hebben nog steeds ons pakket niet ontvangen. Jullie zijn te vroeg voor deze beoordeling. De sterren is nu ook maar een, vooral ook omdat ik na een week zelf een mail heb gestuurd omdat we nog niets hebben ontvangen. Bij aanbeveling staat alleen ja of nee. Op dit moment is t uiteraard nee maar heel eerlijk is dit natuurlijk niet.

ik heb ze nog niet ontvangen

ik heb in het verleden al besteld en toen was de ervaring goed. Nu kan ik het niet beoordelen. Schijnbaar zijn ze nog niet aangeboden bij de post.

Snelle levering en kwaliteit

Snel geleverd, kwaliteit producten

Prima shop

Prima shop altijd snel geleverd.

Super ervaring!! Geweldig

Twee waterfilter kannen besteld, helaas was er per abuis maar 1 geleverd. Zelfde dag nog verstuurd en de volgende dag al in huis. Super bedrijf! Link doorgestuurd naar vrienden. Dank voor de service!

Gewoon perfect!

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde op waterfilterexpert.nl. Geen enkele kritiek, alles was gewoon van 'a tot z' buitengewoon perfect. Het geeft veel vertrouwen om bij een dergelijke webshop te kopen.

Goed en snel

De bestelling werd snel afgehandeld en goede productprijs

super!

altijd snelle bevestiging gevolgd door de snelle levering! uiterst betrouwbaar!

Alles paste perfect

Zeer vlugge bediening

goede en snelle service en levering

goede en snelle service en levering

Snel geleverd.

Artikel snel ontvangen...huismerk artikel nog niet toegepast , kan dus de kwaliteit nog niet beoordelen.

Goede prijs kwaliteit verhouding jullie zijn nummer 1 leverancier

Prisma product met goederen prijs

Niets op aan te merken

Na bestelling ruimschoots op tijd bezorgd.

Een goed product en dit voor een klein prijsje 👍

Één vlotte bestelling

Al je filter materiaal oorde ijskast gemakkelijk en vlot bij je thuis geleverd

Snel en correct

Stappen om een bestelling te plaatsen zijn duidelijk. Levering was snel en correct

Prima service en snelle levering.

Scherpe prijs en snelle levering. Helemaal tevreden

Snel maar kan beter

Bestelling was snel en correct geleverd echter kortingskaart bon is niet bekend tot wanneer geldig. Devorige ws namelijk niet meer geldig

Super snelle levering

Koolstoffilter besteld voor onze afzuigkap, duidelijke beschrijving voor model en type, bestelling plaatsen gaat gemakkelijk en duidelijk, super snelle levering, bestel hier zeker nog eens.

Correcte aflevering

Correcte bestelling en afhandeling, te volgen op p.c.

Dag erop bestelling al binnen. Ivm problemen met artikel wat ik besteld had, een vervangend exemplaar mogen ontvangen wat volgens de Filterexpert beter was dan het bestelde exemplaar. Ik ben tevreden en over een half jaar, als het weer vervangen moet worden, bestel ik weer bij de Filterexpert.

OK

Ok